• DOLAR 34,15 %-0.14
  • EURO 37,80 %-0.10
  • ALTIN 2.911,34 %-0.42
  • BİST100 9.035 %0.24
  • BITCOIN 60.400 %-0.66
  • ETHERIUM 2.359 %-3.52
22°
4 ay önce Güncel

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen sağanak yağış sonrası sel sularına kapılan yabancı uyruklu iki kardeş, çevredekilerin hızlı müdahalesi sayesinde kurtarıldı.

4 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,07 değer kaybederek 10.676,65 puandan tamamladı. Buna rağmen, BIST 100 endeksi, haftayı tüm zamanların en yüksek haftalık kapanışıyla tamamladı. Endeks, önceki kapanışa göre 115,88 puan azalarak günü tamamlarken, toplam işlem hacmi 90,8 milyar lira oldu.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkçe ve yabancı dil derslerinin değerlendirilmesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Tekin, dil derslerinin çocukların ihtiyaç duydukları dört temel beceri üzerinden ölçülmesi gerektiğini belirtti. "Okuma, yazma, konuşma ve anlama becerilerini esas alarak bir değerlendirme mekanizması geliştirdik," dedi.

4 ay önce Güncel

Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeninde 13 Şubat'ta meydana gelen ve 9 işçinin toprak altında kaldığı heyelana ilişkin bilirkişi raporu tamamlandı. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında hazırlanan 260 sayfalık rapor, olayın detaylarını ve sorumluları ortaya koydu.

4 ay önce Güncel

Uluslararası Adalet Divanı (UAD), Güney Afrika Cumhuriyeti'nin İsrail aleyhine talep ettiği yeni tedbirler ve acil önlem talebine ilişkin kararını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Coca Cola ürünlerine 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak şekilde yüzde 12.5 ile yüzde 17.5 oranında zam yapıldı. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

İtalya'da Türk polisinin de katıldığı bir operasyonla gözaltına alınan suç örgütü lideri Barış Boyun'un gizlendiği adreste suikast listesi bulundu. Bu listede bürokratlar ve diğer çete liderlerinin isimlerinin yer aldığı öğrenildi. İtalya'da yürütülen operasyonlar sonucunda biri Türk diğeri Arnavut asıllı iki kişi daha gözaltına alındı. Böylece, Daltonlar çetesine yönelik operasyonda gözaltına alınanların sayısı 21'e yükseldi.

4 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İŞKUR üzerinden dev personel alımının başladığını duyurdu. İŞKUR aracılığıyla 177 bin 554 işçi alınacak.

4 ay önce Güncel

Turkcell, 30. yılına özel olarak gençler için sinema bileti ve indirim kampanyası başlattı. İşte kampanyanın detayları...

4 ay önce Güncel

Isparta'da narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucunda gözaltına alınan avukat R.Ö, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde ve tacirlerine yönelik çalışmaları kapsamında ortaya çıktı.