Ev sahiplerinin kiracılara yeni dayatmaları: GBT, KKB, findeks raporu... Ev sahiplerinin kiracılara yeni dayatmaları: GBT, KKB, findeks raporu...

Bakan Vedat Işıkhan, yaptığı açıklamada iş arayanları İŞKUR’a yönlendirdi. İŞKUR'un işbaşı eğitim kursları ve mesleki eğitim kursları gibi birçok ilan ile personel alımı gerçekleştirdiğini belirten Işıkhan, "Gerçekten çalışmak isteyenlere iş kapısını açıyoruz" dedi.

177 bin 554 personel alımı

İŞKUR, Türkiye genelinde 81 ilde 177 bin 554 personel alımı yapacak. Bakan Işıkhan, iş arayan vatandaşların İŞKUR'a başvurmalarını beklediklerini belirterek, "Yoğun olan yerlerde istihdam fuarları kuruyoruz. İş arayan herkesin İŞKUR'a başvurmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Eleman açığı her alanda mevcut

Vedat Işıkhan, iş gücüne her alanda ihtiyaç olduğunu belirtti. "Sadece ara eleman sorunu değil, nitelikli ve niteliksiz tüm pozisyonlarda iş gücüne ihtiyacımız var. İş arayan kardeşlerimizin yanındayız. İŞKUR olarak yeter ki bize CV'lerini, durumlarını iletsinler. Biz bu kardeşlerimize uygun iş bulacağız" dedi.

İŞKUR'a başvuru nasıl yapılır?

İş arayanlar, İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden veya İŞKUR ofislerine giderek başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuru süreçleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, İŞKUR'un resmi web sitesini ziyaret edebilir veya en yakın İŞKUR ofisine başvurabilirler.