• DOLAR 34,23 %0.08
  • EURO 37,93 %0.18
  • ALTIN 2.928,67 %0.17
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 61.356 %-0.45
  • ETHERIUM 2.357 %-3.54
11°
4 ay önce Güncel

Galatasaray'ın genç yeteneği Barış Alper Yılmaz'a, Almanya'dan gelen transfer teklifi büyük yankı uyandırdı. Almanya'nın Bundesliga ekiplerinden Leipzig, genç oyuncu için 23 milyon Euro'luk resmi bir teklif sundu. Bu transferin gerçekleşmesi durumunda, Galatasaray'ın kasasına ciddi bir bonservis geliri girecek.

4 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocakları Kızılcahamam Kampı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Asgari ücret artışıyla ilgili bir soruya cevap veren Bahçeli, "Artışa ilişkin bir şey gelirse destekleriz" dedi.

4 ay önce Güncel

Eski tip sürücü belgelerinin geçerlilik süresi 31 Aralık 2024'te sona erecek. Yetkililer, yeni tip sürücü belgesi almak isteyenlerin başvuru yoğunluğundan kaynaklı yaşanabilecek mağduriyetleri göz önünde bulundurması ve başvurularını yılın son aylarına bırakmamaları konusunda uyarıda bulundu.

4 ay önce Güncel

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), üç yeni bankanın kurulmasına onay verdi. Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar doğrultusunda, Marin Yatırım Bankası AŞ, Aytemiz Yatırım Bankası AŞ ve Adil Katılım Bankası AŞ'ye faaliyet izni verildi.

4 ay önce Güncel

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte kene vakalarındaki artış endişe yaratıyor. Özellikle haziran ve temmuz aylarına dikkat çeken uzmanlar, Giresun'un Çamoluk ve Bingöl'ün Yedisu ilçelerinden Erzincan'a getirilen iki kişinin kene ısırması sonucu hayatını kaybettiğini bildirdi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde TÜİK istatistiklerini paylaşarak aile ve nüfus konusunda yaptığı açıklamada, "2023 yılı doğum istatistikleri endişe verici" ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan'ın bu uyarısı üzerine, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında doğum izinlerinin yeniden planlanması gündeme alındı.

4 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları'na ait İstanbul-İzmir seferini yapan yolcu uçağı, şiddetli türbülansa girdi. Olay sırasında bir kabin memurunun bel kemiği kırıldı.

4 ay önce Güncel

DEİK Genel Kurulu ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk ekonomisinin rayında ilerlediğini belirtti. Ekonomi programının önceliğinin enflasyonu tek haneye indirerek milletin refahını artırmak olduğunu vurgulayan Erdoğan, geçici rahatlama değil, enflasyonda kalıcı düşüş hedeflediklerini söyledi.

4 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sinan Ateş cinayeti üzerinden MHP ve Ülkü Ocakları'nı hedef alanlara Kızılcahamam'dan cevap verdi. Bahçeli, "Bugünlerde ülkü ocaklarını kötülemek için kuyruğa girenlere, suç örgütü muamelesi yapanlara, kutlu varlığına gölge düşürmek için çırpınanlara baktığımızda hepsinin amaç ve arayışını görüyoruz. Estirilen isnat ve ithamların hepsi ayağımızın altındadır," dedi.

4 ay önce Güncel

Cumhur İttifakı Üyesi ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, siyasi partilere yapılan hazine yardımlarının kaldırılmasını teklif etti. Destici'nin bu açıklaması kısa sürede gündem oldu.