• DOLAR 34,22 %0.03
  • EURO 37,84 %0.16
  • ALTIN 2.911,98 %-0.60
  • BİST100 9.013 %-3.62
  • BITCOIN 61.650 %-2.84
  • ETHERIUM 2.463 %-2.65
15°
4 ay önce Güncel

Geçtiğimiz hafta yatırımcısının yüzünü güldürenin altın ve borsa olduğu belirtildi. Rekor kırmasının ardından yeniden dibe çöktü. Peki altın ve borsa neden aşağı bir yön seyrediyor? Dolar/TL’de için önümüzdeki süreç nasıl olacak? Uzman isim, gram altına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Eğitim-Bir-Sen’de Yaşananlar, George Orwell’in “1984” Romanını Anımsattı. Genel Merkez Hukuk Bürosu ve Basın Bürosu duvarlarının Ramazan Çakırcı ve Muammer Karaman’ın talimatıyla yıkılması: “Eğitim-Bir-Sen’e ‘1984 Ruhu’ mu geliyor.” Sorularının sorulmasına yol açtı.

4 ay önce Güncel

İsrail ordusunun, Uluslararası Adalet Divanı'nın (UAD) saldırıları durdurma kararı aldığı Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde, yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarına düzenlediği saldırıda en az 40 Filistinli hayatını kaybetti.

4 ay önce Güncel

Üniversitelerde öğrencilere yönelik sunulan eğitim, iş başvurularında ve yeni işe başlayanlar için yeterli bir destek sağlamıyor. Bu konudan dolayı bazı şirketler, işe kabul edecekleri gençlere yönelik hem bilgi ağırlıklı hem de uygulamalı eğitimler ile yeni bir düzenlemeye geçti.

4 ay önce Güncel

AK Parti, sokak köpeklerine yönelik düzenlemeyi 10-15 gün içinde duyuracak. Hayvanların sokaktan alınarak, barınaklara koyulmasını, sahiplendirilmesini, tehlikeli ve saldırgan olanlar ile kuduz riski taşıyanların da uyutulacağı yönünde çalışmada olacağı değerlendiriliyor.

4 ay önce Güncel

Fransız haber ajansı Agence France-Presse (AFP) yapmış olduğu açıklamalarında, Türkiye'nin yerli ve milli gururu Togg'a övgüler yağdırdı. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Kuzey Anadolu Fayı'nın güney tarafını vurgulayan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Ahmet Ercan bu kentlerde 7.3 büyüklüğünde deprem meydana gelebileceğini vurguladı.

4 ay önce Güncel

AFAD verilerine göre, Marmara Denizi'nde Büyükçekmece açıklarında 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği açıklandı.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan son veriler ışığında, 13 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. İstanbul, Kocaeli, Afyonkarahisar, Denizli, İzmir, Muğla, Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Ankara, Eskişehir, Konya, Sivas, Bolu, Düzce, Sinop, Zonguldak, Artvin, Samsun, Trabzon, Erzurum, Kars, Malatya ve Antep'te gök gürültülü sağanak yağış yurdu esir alacak.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Tunceli'de düzenlenen "İş Dünyası Toplantısı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Tunceli'nin kalkınması ve refah seviyesinin artırılması için kamu ve özel sektör işbirliğinin önemine dikkat çeken Yılmaz, tersine göçün sağlanmasının gerektiğini vurguladı.