• DOLAR 34,23 %0.06
  • EURO 37,93 %0.39
  • ALTIN 2.921,07 %-0.29
  • BİST100 9.228 %-1.32
  • BITCOIN 61.196 %-4.53
  • ETHERIUM 2.458 %-6.7
13°
4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i başkanlığa tekrar seçilmesi ve Galatasaray'ın şampiyonluğu dolayısıyla tebrik etti.

4 ay önce Güncel

Türk Borçlar Kanunu'na 8 Haziran 2022'de eklenen geçici madde ile konut kiralarına yüzde 25 kira artış zam sınırı getirilmişti. Bu sınırlama, 1 Temmuz 2024'e kadar uzatılmıştı. 1 Temmuz itibariyle bu sınırlamanın kalkması söz konusu. Düzenleme değiştiği takdirde, kira artışları 12 aylık enflasyon ortalaması hesabına göre yapılacak. Milyonlarca ev sahibi ve kiracı, yüzde 25 kira artış sınırının uzatılıp uzatılmayacağını merakla bekliyor.

4 ay önce Güncel

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin sonlarına yaklaşırken, milyonlarca öğrenci ve veli yaz tatilini heyecanla bekliyor. Bu dönemde e-okul sistemi ve karne notlarıyla ilgili önemli değişiklikler yapıldı. İşte detaylar:

4 ay önce Güncel

Mersin'in Tarsus ilçesinde 10 kişinin hayatını kaybettiği kazaya neden olan yolcu otobüsünün şoförü A.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 ay önce Güncel

Antalya'da 38 yaşındaki matematik öğretmeni Ahmet Aydın, motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Antalya'nın Alanya ilçesindeki Toslak Sabir Erkin Ortaokulu'nda görev yapan Ahmet Aydın, dün öğleden sonra Bektaş Mahallesi'nde motosikletiyle geçirdiği kaza sonrası olay yerinde yaşamını yitirdi.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Murat Acar, yağışların hafta sonu ara vereceğini ve sıcaklıkların çarşamba gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak artacağını belirtti. DHA'ya yaptığı açıklamada Acar, "Şu anda yağışlardan dolayı iç kesimlerde sıcaklıklar mevsim normallerinin altına düştü, ancak çarşamba gününden itibaren batıdan başlayarak sıcaklıkların artacağını tahmin ediyoruz.

4 ay önce Gündem

Erzincan'ın İliç ilçesinde yeni bir toprak kayması yaşandı. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'nda Öğretmenlik Meslek Kanunu çalışmalarının sona ermesiyle birlikte öğretmenlere kötü bir haber daha geldi. Taslak maddelerin bu hafta Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sunulması bekleniyor.

4 ay önce Güncel

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), uygun fiyatlarla konut ve iş yeri satışını tekrar başlattı. Ev veya iş yeri sahibi olmak isteyenler için yeni bir umut kapısı aralanıyor. İşte TOKİ'nin sunduğu cazip fırsatlar ve detaylar...

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), vatandaşları resmiyeti olmayan belgelere yönlendiren sosyal medya ve reklam mecraları konusunda uyardı. MEB tarafından yapılan yazılı açıklamada, "kalfalık, ustalık ve usta öğreticilik" belgelerinin sadece MEB yönetiminde olan mesleki eğitim merkezlerinden ve mesleki ve teknik Anadolu liselerinden alınabileceği vurgulandı.