• DOLAR 34,21 %-0.03
  • EURO 37,87 %0.19
  • ALTIN 2.917,33 %-0.42
  • BİST100 9.351 %0.00
  • BITCOIN 61.518 %-4.06
  • ETHERIUM 2.493 %-5.87
11°
4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, kamuya toplam 2070 memur alımı yapılacak. Farklı kamu kurumlarına yönelik bu personel alımları için başvuru süreci kısa süre içinde başlayacak.

4 ay önce Güncel

Bankaların konut kredisi faiz oranlarına güncelleme geldi. Bu güncellemeyle birlikte konut kredisi faiz oranları önemli ölçüde arttı. İşte büyük bankaların güncel faiz oranları ve kredi hesaplamaları.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dünya genelinde çok uluslu şirketlerden asgari kurumlar vergisi alınması için çalışmaların hızla yürütüldüğünü açıkladı. Şimşek, bu verginin alınmaması durumunda başka ülkelerin vergi alma hakkına sahip olacağını belirtti.

4 ay önce Güncel

Galatasaray, TÜMOSAN Konyaspor maçını kazanarak Trendyol Süper Lig'de en yüksek puanla şampiyon oldu. Fenerbahçe ise İstanbulspor'u 6-0 yenmesine rağmen 99 puanla ikinci sırada yer aldı. Bu sonuçların ardından, bir haftadır konuşulan astrolog Meral Güven'in "Fenerbahçe geriden gelerek şampiyon olacak ve mucizevi bir kutlama olacak" ifadeleri tekrar gündeme geldi. Fenerbahçeli taraftarlar, Meral Güven'in sözlerini uzun süre paylaştı.

4 ay önce Güncel

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Polis Meslek Yüksek Okulları (PMYO) sınavlarında usulsüzlük yaparak sınav sorularını alarak polis olan ve bu soruların dağıtılmasına aracılık eden toplam 8 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Erzurum'un Aziziye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı. Kaza, E-80 kara yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşti.

4 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,20 oranında değer kazanarak 10.678,75 seviyesine ulaştı.

4 ay önce Güncel

Antalyaspor ile yeni sezon için anlaşma sağlayıp, teknik direktörlük görevini üstlenecek olan Alex de Souza, bu akşam Antalya’ya ayak basacak.

4 ay önce Güncel

Kayıt dışılığın gayrimenkul piyasasında büyük bir sorun olduğunu belirten Mars International Kurucusu ve CEO'su Hakan Bucak, "Tapu harcı ödememek için 30 milyon TL değerindeki daireler halen 5 milyon TL olarak gösteriliyor. Eğer tüm işlemler kayıtlı olsa, sadece tapu dairesinin kasasına ortalama 2 milyar dolar ek gelir girer" dedi.

4 ay önce Güncel

Bankada parası olanları yakından ilgilendiriyor. Mevduat faizleri yüzde 60 oranını gördükten sonra aşağı yönde bir ivme sergiliyor. Bankalar mevduat tutarlarını yüzde 4-5 oranında geri çekti. Öyleyse faiz neden aşağı yönde bir seyir izliyor? Faiz oranı yüzde 60'ı geçer mi? İşte detaylar..