• DOLAR 34,18 %-0.14
  • EURO 37,87 %0.20
  • ALTIN 2.920,85 %-0.30
  • BİST100 9.351 %0.00
  • BITCOIN 62.000 %-2.09
  • ETHERIUM 2.490 %-5.36
11°
4 ay önce Güncel

Kütahya'da 3 gündür haber alınamayan Mehmet Karaca'nın cesedi, yakınları tarafından yaşadığı binanın tavan arasında bulundu. Karaca'nın, çatı tamiri sırasında testere ile bacağını keserek kan kaybından hayatını kaybettiği belirlendi.

4 ay önce Güncel

Mersin’in Toroslar ilçesinde mide bulandıran bir olay kayda alındı. Suriye uyruklu olduğu öğrenilen bir şahıs, tavuğa tecavüz etti. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler sonrası vatandaşlar, şahsın sınır dışı edilmesini talep etti.

4 ay önce Güncel

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yeniden genel başkanlığa aday olacak mısınız?" sorusuna yanıt olarak "Eğer yeniden genel başkan adayı gösterirlerse o zaman en cesurlar bir adım öne çıksın diyeceğiz." dedi. CHP'nin yerel seçimden birinci parti olarak çıktığını söyleyen Kılıçdaroğlu, erken seçimi vurguladı.

4 ay önce Güncel

Emekli ikramiyelerinin bayram öncesi ödeneceğinin açıklanmasının ardından, gözler maaşlara çevrildi. Bu yıl Kurban Bayramı, 16-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Emekliler, 17 Haziran itibarıyla maaş almaya başlıyor. Bu durumda emeklilerin bir kısmı bayramda, bir kısmı ise sonrasında maaşlarını alabilecek. Peki maaşlar da bayram öncesi yatacak mı? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Emekli ikramiyelerinin bayram gelmeden verileceğinin paylaşılması sonrası yeni gündem maaşlar oldu. Emekliler maaşlarını ayın 17’sinden sonra hesaplarından çekebiliyorlar. Öyleyse maaşlar da bayram gelmeden hesaplarda olacak mı? İşte merak edilen detaylar..

4 ay önce Güncel

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki açıklamalarında, Doğu Anadolu Fay Hattı hakkında kritik değerlendirmeler yaptı. Moriwaki, Bingöl, Karlıova, Muş ve Bitlis illerine dikkat çekerek bu bölgelerde deprem potansiyelinin yüksek olduğunu vurguladı.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaşmış olduğu son hava tahmin raporuna göre, yurdun büyük bir bölümünde parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeyi, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Bursa, Afyonkarahisar, Denizli ve Muğla civarlarının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı değerlendirildi. İşte illere göre hava durumu..

4 ay önce Güncel

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), iki aylık mola sonrası bugün Beştepe'de bir araya gelecek. MGK görüşmesinde, bölgesel ve uluslararası gelişmeler ve olaylar masaya yatırılacak. İşte detaylar..

4 ay önce Güncel

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, alkollü içecek, kola ve meyve suyunun ardından cips fiyatlarının da artacağını açıkladı. En büyük boy cips fiyatı 55 TL, parti cips fiyatları ise 40 TL olacağı belirtildi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Adalet Bakanlığı'na bağlı atamalar Resmi Gazete'de paylaşıldı. Söz konusu karar sonrası Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, paylaşım yaptı. İşte detaylar..