• DOLAR 34,20 %0.10
  • EURO 38,13 %-0.13
  • ALTIN 2.894,52 %-0.88
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 63.888 %-3.07
  • ETHERIUM 2.615 %-1.95
13°
4 ay önce Güncel

Siirt'te şehir meydanında iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya çatışmanın ortasında kaldı. Valinin korumaları, olay yerine müdahale ederek çatışmayı sonlandırmaya çalıştı. Çatışmada 1'i ağır olmak üzere 2 kişinin yaralandığı belirtildi.

4 ay önce Güncel

Ayhan Bora Kaplan davasındaki gizli tanık Serdar Sertçelik Macaristan'da yakalandı.

4 ay önce Güncel

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), ev sahibi olmak isteyenler için yeni fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Çorum ve Kastamonu'da başlatılan konut projeleri, kolay başvuru süreciyle dikkat çekiyor. İşte TOKİ'nin sunduğu projenindetayları.

4 ay önce Güncel

Vakıflar Genel Müdürlüğü, mühendis, sosyal çalışmacı, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli, avukat, temizlik görevlisi ve şoför pozisyonlarında toplam 122 sözleşmeli personel alımı yapacak. İşte başvuru detayları ve pozisyonlara dair bilgiler.

4 ay önce Güncel

Dijital çağın getirdiği ekran maruziyeti, Z kuşağı üzerinde ciddi etkiler yaratıyor. Son araştırmalar, gençler arasında miyop vakalarının %50 oranında arttığını gösteriyor. Göz sağlığını korumak için neler yapılması gerektiğine dair detaylar haberimizde.

4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gölbaşı’ndaki Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde düzenlenen “Mesleki ve Teknik Eğitim Politika Belgesi" tanıtım toplantısına katıldı. Program, tanıtım filmi ile başladı. Ardından konuşan Bakan Tekin, eğitimin bir toplumun geleceğini şekillendiren en kritik araçlardan biri olduğunu vurgulayarak, mesleki eğitimin gücünü pekiştirmeyi amaçlayan Mesleki Eğitim Politika Belgesi'nin detaylarını paylaştı.

4 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 20 üniversitede yapay zeka bölümlerinin açılacağını duyurdu.

4 ay önce Güncel

Bloomberg'e konuşan kaynakların aktardığına göre, Mali Eylem Görev Gücü (FATF) Türkiye'yi gri listeden çıkarma hazırlığında. Haziran ayında gerçekleşmesi beklenen bu gelişme, Türkiye'nin yasa dışı para akışını önleme konusundaki ilerlemeleri sonucunda gündeme geldi.

4 ay önce Güncel

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde, borç para isteğine olumsuz yanıt veren dayısını tabancayla vuran bir kişi, dayısını öldürdü.

4 ay önce Güncel

Bayrampaşa'da çevik kuvvet polisi Bayram Koç, tek başına yaşadığı evinde ölü bulundu. Koç'un ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin ardından belirlenecek.