Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde, borç para isteğine olumsuz yanıt veren dayısını tabancayla vuran bir kişi, dayısını öldürdü.

Gram ve Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları... Gram ve Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın fiyatları...

İddiaya göre, Ö.T., dayısı Faruk Yıldız'dan (45) borç para istedi. Yıldız'ın olumsuz yanıt vermesi üzerine, Ö.T. yanında taşıdığı silahla Yıldız'a ateş etti. Tartışmanın şiddetlenmesiyle birlikte tabancasını çeken Ö.T., dayısına kurşun yağdırdı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Faruk Yıldız, acil sağlık ekipleri tarafından kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak, Yıldız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Faruk Yıldız'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, cinayet zanlısı Ö.T.'yi yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Polis, zanlının izini sürmek için çevredeki güvenlik kameralarını ve tanık ifadelerini değerlendiriyor.