• DOLAR 34,18 %0.04
  • EURO 38,14 %-0.08
  • ALTIN 2.893,24 %-0.92
  • BİST100 9.671 %-1.09
  • BITCOIN 63.850 %-2.99
  • ETHERIUM 2.609 %-1.95
14°
3 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM), yapmış olduğu son analizleri ışığında, hava sıcaklıklarının hafta sonundan sonra yükselişe geçerek hafta ortasına kadar 6 ila 8 derece mevsim normallerine göre fazla olacağını duyurdu.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla gerçekleşen atamalar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı.

3 ay önce Güncel

MEB, Tasarruf Tedbirlerine yönelik çalışmalara başladı. Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığının resmi açıklamaları kapsamında yeni tedbirler belli oldu. İşte detaylar..

3 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, haziran-ağustos döneminde 373,1 milyar liralık iç borç servisine karşılık 637,3 milyar liralık iç borçlanma gerçekleştireceğini açıkladı. Bakanlık, gelecek üç aylık döneme ilişkin iç borçlanma stratejisini duyurdu.

3 ay önce Güncel

Birikimlerini altın ve dolardan yana kullanan milyonlarca vatandaş için ünlü ekonomi uzmanı İslam Memiş'ten önemli uyarılar geldi. Altın ve döviz piyasalarının uzmanı Memiş, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde dikkat edilmesi gereken konular hakkında açıklamalarda bulundu.

3 ay önce Güncel

ABD Başkanı Biden, İsrail'in yeni bir kapsamlı ateşkes önerisi sunduğunu açıkladı.

3 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla İstanbul'dan Antalya'ya seyahat eden Ceyda Ersoy, iddiaya göre uçakta kabin memuruna saldırdı. Kamuoyunda "Ciciş kardeşler" olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerden Ceyda Ersoy, uçakta yaşanan tartışma sonucunda kabin memuruyla kavga etti.

3 ay önce Güncel

Yozgat'ta terör örgütü IŞİD'e yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Irak uyruklu 2 şüpheli tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kent merkezinde IŞİD şüphelilerinin bulunduğu iki adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

3 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Miras ekiplerinin 2021 yılından bu yana yürüttüğü restorasyon çalışmaları sırasında Rumeli Hisarı'nda gizli bir tünel keşfedildi.

3 ay önce Güncel

Küçükçekmece, Yeşilova Mahallesi'nde bulunan bir otele pimi çekilmemiş el bombası atan şüpheli, otelde bulunan bir kişi tarafından silahla vurularak yaralandı. Olay, 1. Değer Sokak'taki otelde meydana geldi.