• DOLAR 34,17 %0.01
  • EURO 38,17 %-0.04
  • ALTIN 2.917,69 %-0.09
  • BİST100 9.777 %0.00
  • BITCOIN 64.642 %-1.39
  • ETHERIUM 2.631 %-1.29
19°
3 ay önce Güncel

Şırnak'ın Uludere ilçesinde serinlemek amacıyla girdiği çayda boğulma tehlikesi geçiren bir öğretmen hayatını kaybetti.

3 ay önce Güncel

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen üzücü bir kazada, yük treninin çarptığı 74 yaşındaki Hasan G. olay yerinde yaşamını yitirdi.

3 ay önce Güncel

İzmir'in Buca ilçesinde 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün neden olduğu trafik kazasında 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Kaza, Hürriyet Mahallesi Namık Kemal Caddesi'nde meydana geldi. B.A. adlı genç sürücünün kullandığı hafif ticari araç, kontrolünü kaybederek önce bir apartmanın duvarına, ardından ise bir kafeteryada oturan 3 kişiye çarptı.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Küçükçekmece'de sabah saatlerinde meydana gelen bina çökmesi hakkında üzüntüsünü dile getirerek, "Hayatını kaybeden vatandaşımız için başsağlığı diliyoruz" dedi. Ekonomi hakkında ise, "Enflasyon sorununu mutlaka çözeceğiz. Tek haneli enflasyon oranlarını inşallah yakalayacağız" ifadelerini kullandı.

3 ay önce Güncel

Yargıtay, kredi borçlarını erken kapatanları ilgilendiren emsal bir karara imza attı. Yargıtay 11. Hukuk Dairesi, "Kredi kullanım esnasında alınmayan istihbarat ücretinin erken ödeme nedeniyle alınması da mümkün değildir" dedi.

3 ay önce Güncel

Bilfen Ortaokulları Bölüm Başkanlarının sınava giren öğrencilerden aldıkları bilgiler doğrultusunda değerlendirmelerde bulundular...

3 ay önce Güncel

Ege Denizi'nde saat 11.53'te meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem, bölgede kısa süreli paniğe yol açtı. Kandilli Rasathanesi, depremin derinliğini 5.9 kilometre olarak belirledi.

3 ay önce Güncel

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin merakla beklediği zam oranları için geri sayım başladı. Mayıs ayı enflasyon verileri yarın açıklanacak ve bu veriler, memur ve memur emeklilerinin alacakları zam oranlarını belirlemede önemli rol oynayacak.

3 ay önce Güncel

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Çevre, Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, okyanusların aşırı ısınmasına neden olan El Nino'nun etkisinin azaldığını belirterek, "El Nina geliyor, hava soğumaya başlayacak" dedi.

3 ay önce Güncel

Yargıtay 11. Hukuk Dairesi, kredi borçlarını erken kapatan borçlulara yönelik önemli bir karara imza attı.