• DOLAR 34,28 %0.31
  • EURO 37,50 %-0.09
  • ALTIN 2.911,05 %0.75
  • BİST100 8.964 %0.00
  • BITCOIN 60.560 %-1.51
  • ETHERIUM 2.407 %0.84
17°
4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni müfredat onaylandı. Talim ve Terbiye Kurulu, yeni müfredata kademeli olarak 4 yılın sonunda tüm sınıflarda geçileceğini ve bu süreçte de güncellemelerin yapılacağını duyurdu. Özellikle tartışma konusu olan integralin müfredattan kaldırılmasına ilişkin açıklama geldi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Kurban Bayramı'nı kapsayan idari izin ile ilgili yeni bir genelgeyi paylaştı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, Anayasa Mahkemesinin (AYM) Cumhurbaşkanının rektör atama ve Merkez Bankası başkanını atama/görevden alma yetkilerini iptal etmediğini belirtti. Uçum, Cumhurbaşkanının yetkilerinin 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nde aynen devam ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

4 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere yönelik Kurban Bayramı ikramiyelerinin ödeme tarihlerini açıkladı. Bakan Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, emekli vatandaşların bayram ikramiyesi ödemelerinin 10-14 Haziran tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacağını bildirdi.

4 ay önce Güncel

İstanbul Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi'nde bugün trajik bir olay yaşandı. Zekeriya Tokur isimli şahıs, ceza davasında tutuklanacağını öğrendikten sonra adliyenin 6'ncı katından atlayarak intihar etti.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan millete sesleniş konuşması yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Ankara'da 15 yaşındaki lise öğrencisi N.E.'nin, Erik Dalı şarkısı açıp video çektiği için din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni ve okul idaresi tarafından baskı gördüğü ve intihar ettiği iddia edildi. Aile şikayetçi oldu, Milli Eğitim Bakanlığı müfettişleri soruşturma başlattı.

4 ay önce Güncel

Öğretmen Olmanın Şartları Değişiyor... Milli Eğitim Akademisinde Yeni Değerlendirme Ölçütleri Belirlendi

4 ay önce Güncel

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'nin 25-26 Mayıs'ta yapılan dönem sonu sınavı sonuçları açıklandı.

4 ay önce Güncel

Bireysel emeklilik birikimlerinin banka kredileri için teminat olarak gösterilmesi uygulaması 3 Haziran'da başladı. Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yapılan düzenleme ile birikimler, bankalardan kredi kullanımında teminat olarak kullanılabilecek.