• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.697 %-0.38
  • ETHERIUM 2.685 %0.02
22°
3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı için sayılı günler kala otobüs bilet tarifesi de güncellendi. Akaryakıt fiyatlarında bir değişiklik olmasa da, bilet ücretlerine yüzde 20-30 oranında zam uygulandı. İşte haberin devamı..

3 ay önce Güncel

Akdeniz Üniversitesi, 72 sözleşmeli personel alacak. İlana başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 26 Haziran tarihine kadar gerçekleştirebilecekler. İşte aranan şartlar ve alım olacak pozisyonlar..

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Basın Kartı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete’de yer aldı. İşte detaylar..

3 ay önce Güncel

İstanbul, yaz mevsimine güçlü bir sıcak hava dalgasının etkisiyle başladı. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar nedeniyle şehirde iki gündür bunaltıcı bir hava hakim. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Toros, İstanbul'daki sıcaklık artışının izobarik sırt nedeniyle gerçekleştiğini açıkladı.

3 ay önce Güncel

Benzin ve motorin fiyatlarında 1 liralık indirim bekleniyor. Brent petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki değişikliklerle birlikte vatandaşlar akaryakıt fiyatlarını yakından takip ediyor.

3 ay önce Güncel
3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugün Beştepe'de gerçekleştirdiği görüşme, siyasetin gündemine oturdu. Görüşmenin içeriğine dair açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, canlı yayında önemli bilgiler paylaştı.

3 ay önce Güncel

Çorum'da Başöğretmen İmam Hatip Ortaokulu'nun müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, biri öğrenci velisi olan iki kişi tarafından zincirlerle darbedildi.

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terörle sivil siyaset yan yana durmaz, terörle demokrasi bir arada bulunmaz" diyerek, terör ve demokrasi konusundaki kararlı tutumunu yineledi. Erdoğan, bu açıklamayı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "Anadolu Medya Ödülleri Töreni"nde yaptı.

3 ay önce Güncel

Bir televizyon programında, suç örgütü soruşturmasından tutuklu bulunan Dilan Polat'ın cezaevinde olmadığına yönelik iddiada bulunulması üzerine soruşturma başlatıldı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" adlı programda dile getirilen bu iddia üzerine harekete geçti.