Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında paylaşılan ilana göre, Akdeniz Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde görevlendirilmek üzere 43 hemşire, 16 sağlık teknikeri, 2'şer biolog, laborant, büro personeli, destek personeli ve tekniker ile 1'er sağlık fizikçisi, perfüzyonist ve teknisyen pozisyonlarında sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

İlana başvuru yapmak isteyen adayların, 26 Haziran tarihine kadar http://personel.akdeniz.edu.tr/ adresindeki Sözleşmeli Personel Başvuru Formunu tamamlayıp, gerekli tutulan belgelerle beraber Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü Evrak Kayıt Birimine şahsen başvuru yapmaları zorunlu. Posta, e-posta veya benzeri süreçler ile gerçekleşen başvurular ve eksik belge gösterenlerin başvuruları geçersiz sayılacak.

Çeşme'de Orman Yangını Faciası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti Çeşme'de Orman Yangını Faciası: 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Adayların, gerekli olan KPSS türünden en düşük 50 puan alması önem arz ediyor.

Başvurular tamamlandıktan sonra yazılı veya sözlü sınav uygulanmayacak. Lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P3) puanı, ön lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu (P93) puanı, ortaöğretim mezunları için ise 2022 KPSS (B) grubu (P94) puanı sıralaması değerlendirilecek. KPSS puanlarının aynı olursa diploma tarihi göz önüne alınarak, önce mezun olan, bu da eşit olursa eğer yaşı fazla olan aday seçilecek.