• DOLAR 34,17 %0.08
  • EURO 38,22 %-0.21
  • ALTIN 2.914,46 %-0.65
  • BİST100 9.777 %-0.53
  • BITCOIN 65.840 %-0.62
  • ETHERIUM 2.669 %-0.45
30°
3 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yaptığı görüşme hakkında değerlendirmelerde bulundu.

3 ay önce Güncel

Kamuda esnek çalışma modeli toplantı gündemine taşınıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, model için Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) toplantısı kapsamında görüşmelerin gerçekleşeceğini duyurdu.

3 ay önce Güncel

Emeklilik hayali kuranları yakından ilgilendiriyor. Yüksek maaş almanın tek formülü açıklandı. Emeklilik dilekçesinin sunulduğu zaman dilimi emekli aylığına da yansıyor. Doğru zaman, yüksek maaşı beraberinde getiriyor. İşte merak edilen detaylar...

3 ay önce Güncel

Vergi indirimlerine yönelik bir adım da Anayasa Mahkemesi tarafından atıldı. AYM 'harç' istisnasına kaldırarak 'varlık' şirketlerinin muafiyetine son verdi.

3 ay önce Güncel

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından yapılan açıklamaya göre, Meksika'da kuş gribinin bir alt türü olan A(H5N2) virüsünden kaynaklı ilk ölümcül vakanın meydana geldiği belirtildi.

3 ay önce Güncel

TOGG, elektrikli araç dünyasında önemli bir konuma yerleşmiş durumda. Mayıs ayında kıyasıya rekabet ettiği markadan, 7.5 kat fazla satış oranında sahip oldu. Satışı yapılan her 2 elektrikli otomobilinden biri olarak büyük bir başarıya imza attı.

3 ay önce Güncel

Çorum'da, bir öğrencinin fenalaşmasının ardından okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, öğrencinin yakınları tarafından zincirlerle darbedildi. Saldırı anları okulun güvenlik kameralarına yansıdı.

3 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu son analizlere göre, öğle saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Eskişehir, Çankırı, Sivas, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çorum, Ankara'nın kuzey ve batı civarlarında sağanak yağış ve gök gürültülü yağışın etkili olacağı değerlendirildi. İşte illere göre hava durumu..

3 ay önce Güncel

Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki bir özel eğitim okulunda, 17 yaşındaki down sendromlu öğrenci Berat Ü.'yü darbeden öğretmen Mücahit Mert Hepgümüş tutuklandı. Olay, 24 Mayıs günü okulun güvenlik kameralarına yansıdı.

3 ay önce Güncel

İstanbul'un bazı ilçelerinde, Beşyüzevler Terfi Merkezi'nde yapılacak yenileme çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanacak. İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, 9 Haziran Perşembe günü saat 09.00'dan itibaren başlayacak kesinti, aynı gün saat 00.00'da sona erecek. Bu süre zarfında, toplam 15 saat boyunca su verilemeyecek.