Samsun'da 3.4 büyüklüğünde deprem! Samsun'da 3.4 büyüklüğünde deprem!

Çorum'da, bir öğrencinin fenalaşmasının ardından okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk, öğrencinin yakınları tarafından zincirlerle darbedildi. Saldırı anları okulun güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Çorum'da bir okulda meydana geldi. S.D.S. isimli öğrenci fenalaşınca, okul müdürü Hacı Ömer Atılgan ve okul görevlisi Mehmet Öztürk hemen ambulans çağırarak öğrenciyi hastaneye gönderdi. Öğrencinin durumu haber alır almaz hastaneye giden Irak uyruklu iki yakını, daha sonra okula geldi.

Öğrencinin iki yakını, okula gelir gelmez müdür Hacı Ömer Atılgan ve görevli Mehmet Öztürk'e "Neden bize haber vermediniz?" diyerek ellerinde bulunan zincirlerle saldırdı. Olay anı ise okulun güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, saldırganların ellerindeki zincirlerle okul müdürü ve görevliye saldırdığı anlar açıkça görüldü.

Saldırının ardından, yaralanan müdür Hacı Ömer Atılgan ve görevli Mehmet Öztürk hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak saldırganların kimlikleri tespit edilerek gözaltına alındı.