• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.899 %3.97
  • ETHERIUM 2.432 %1.15
17°
4 ay önce Güncel

İstanbul'un Fatih ilçesi Topkapı Mahallesi'nde dün meydana gelen silahlı saldırıda öğretmen Abdulbaki Durmaz, otomobilinde uğradığı saldırıda hayatını kaybetti. Polis ekipleri, cinayetin 'aşiretler arası kan davası' nedeniyle işlendiğini belirledi. Saldırıya ilişkin kamera görüntüleri de ortaya çıktı.

4 ay önce Güncel

Altın fiyatlarına yönelik yaşanan gelişmeler, yatırımcısı tarafından sık sık mercek altına alınıyor. Avrupa Merkez Bankası'nın faizleri 25 baz puan düşürmesi sonrası yatırımcılar piyasalara odaklandı. AMB adımı, Fed kararlarını da etkileyeceği değerlendiriliyor. Ancak en yakın tarih olarak Eylül ayında faiz indirimine gidileceği yönünde sinyaller verildi.

4 ay önce Güncel

TÜVTÜRK, araç muayene ücretlerinin kredi kartı ile ödenmesi durumunda ek ücret alındığına dair iddialara yanıt verdi. Son dönemde basında yer alan haberler üzerine yapılan resmi açıklamada, TÜVTÜRK tarafından araç muayene ücretlerinin ödenmesinde banka kartı ve kredi kartı ile yapılan ödemelerde muayene ücreti dışında herhangi bir ek ücret alınmadığı belirtildi.

4 ay önce Güncel

Batman'da eğitimci karı kocanın kalp krizinden kaynaklı ani ölümleri eğitim camiasını yasa boğdu. 15 gün önce Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Batmanlı eğitimci Bilal Atılgan'ın eşi Ayşegül Atılgan da acısına dayanamayarak yaşamını yitirdi.

4 ay önce Güncel

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) yapılacağı okulların çevresinde gürültü yapılmaması konusunda toplumsal duyarlılık çağrısında bulundu.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eski İYİ Parti lideri Meral Akşener'in görüşmesi sonrası parti üyelerinden sert tepkiler geldi. Partililer, “Partinin çöküşü hızlanacak” ifadelerini kullandı. İYİ Parti lideri Dervişoğlu, “Böyle bir şeye ihtimal vermem” şeklinde konuştu.

4 ay önce Güncel

Sıfır araçlarda peş peşe kampanyalar yapılsa da, araç satış rakamları kan kaybetti. Bayiler 7 Temmuz öncesi uygulamaya konulacak çalışmadan dolayı stoklarında kalan araçları eritmek için bir dizi kampanya furyası başlatmışlardı. Öyleyse sıfır otomobil almak için en uygun tarih ne zaman? Araç piyasasındaki fiyat seyri ne olacak? İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Yılın ilk 5 aylık trafik ve yolcu istatistiklerine göre, THY'nin yolcu sayısı 32,8 milyon ulaşırken geçtiğimiz yılın aynı zaman dilimine göre yolcu sayısı yüzde 5,7 oranında yükseliş kaydetti.

4 ay önce Güncel

İstanbul'da fahiş kira fiyatlarının yüzde 25 oranında düşmesine rağmen, kiraların düşmeye devam etmeyeceği belirtiliyor. Gayrimenkul uzmanlarına göre, İstanbul'da kira fiyatlarının dengelenmediği ve bölgeler arasında büyük farklar olduğu ifade ediliyor. Dünya Gazetesi'nden Hamide Hangül'ün haberine göre, konut fiyatlarının hızlı yükselişi barınma sorununu derinleştirirdi.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 7 Haziran 2024 Cuma gününe ait hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre, birçok bölgede sağanak yağış beklenirken, özellikle İç Ege'nin doğusu ve İç Anadolu'nun kuzeybatısında yağışların kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları ise mevsim normallerinin 3 ila 10 derece üzerinde seyredecek.