• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.848 %3.03
  • ETHERIUM 2.446 %1.16
26°
4 ay önce Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 yıl sonra ilk kez CHP Genel Merkezi'ne yapacağı ziyaret öncesinde gündeme getireceği konuları belirledi.

4 ay önce Güncel

Honda, City modeli için geçtiğimiz ay başlattığı özel kampanyayı haziran ayında da sürdürüyor. Honda, yüksek donanım özellikleri ve konforlu sürüş performansı ile öne çıkan bu model için cazip fırsatlar sunacak.

4 ay önce Güncel

Pazar günü 1 milyondan fazla öğrencinin katıldığı LGS'de, fen bilimleri testinde yer alan bir fizik sorusu eğitimciler arasında büyük bir tartışma yarattı. 13. soru olan "makara sistemi" sorusunda A ve C şıklarının doğru olarak gösterilmesi birçok eğitimci tarafından eleştirildi ve sorunun iptali istendi.

4 ay önce Güncel

İstanbul Fatih'te, öğretmen Abdulbaki Durmaz'ı otomobiliyle ilerlerken silahla vurarak öldüren zanlı A.G., bir lokantada yemek yerken yakalandı. A.G.'nin polislere, cinayeti kan davası nedeniyle işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.

4 ay önce Güncel

Merkez Bankası, haftanın son işlem gününde dikkat çeken bir faiz kararı aldı. Yabancı para serbest hesaplara ödenecek faiz oranı 25 baz puan indirildi.

4 ay önce Güncel

Büyükçekmece sahilinde sabah saatlerinde balıkçılar tarafından denizde bir kadına ait ceset bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, cesedin ayağına zincirle ağırlık bağlanarak dibe batırıldığını ve fark edilmemesi için halıyla sarıldığını tespit etti. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

4 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin Kurban Bayramı nedeniyle öne çekildiğini ve ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı.

4 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla Aile Destek Programı ödemelerini öne çekti. Bu kapsamda hanelere toplam 4 milyar TL ödeme yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, program hakkında detaylı bilgiler verdi.

4 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Anadolu Bölgesi ve Marmara'nın güneyi için önemli bir gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Bugün öğleden sonra birçok ilde şiddetli yağışlar bekleniyor.

4 ay önce Güncel

İstanbul’da aracına düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 44 yaşındaki Türkçe öğretmeni Abdulbaki Durmaz’ın katili polis tarafından yakalandı. Şüpheli Adem G., bir lokantada yemek yerken gözaltına alındı. Olayın kan davası sebebiyle gerçekleştiği ortaya çıktı.