• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.951 %1.25
  • ETHERIUM 2.465 %1.04
25°
4 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024 YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) puanlarını hesaplayabilmek için YKS Puan Hesaplama Motoru'nu erişime açtı.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Beştepe'de gerçekleştirdiği görüşme, siyasetin gündeminde yankı uyandırdı. İYİ Parti'de rahatsızlığa yol açan bu görüşmeyle ilgili Akşener'in özel kalem müdürü Esma Bekar'dan açıklamalar geldi. Bekar, "Görüşme daveti Sayın Cumhurbaşkanı'ndan geldi. Ne bir görev teklifi ne de bir talep gündeme geldi." dedi.

4 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enflasyonda en zor dönemin geride kaldığını belirterek, "Şimdi programın sonuçlarını daha net göreceğimiz yeni bir döneme, dezenflasyon sürecine giriyoruz" dedi.

4 ay önce Güncel

YKS (TYT ve AYT) sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2024 sonuç tarihi açıklanma tarihleri.

4 ay önce Güncel

Kurban Bayramı'na yaklaşırken, emeklilerin merakla beklediği ikramiye ödemeleri hakkında detaylar belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli ve hak sahiplerine toplamda 42 milyar TL ödeme yapılacağını duyurdu. İşte SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri için ikramiye ödeme tarihleri.

4 ay önce Güncel

Türkiye İş Bankası, yarın olan 9 Haziran 2024 için FAST işlemlerinin yapılamayacağını duyurdu. İşCep üzerinden kullanıcılara yapılan kesinti bildiriminde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın FAST işlemi için sunduğu hizmetle ilgili olarak İş Bankası tarafından açıklama yapıldı.

4 ay önce Güncel

Bugün milyonlarca üniversite adayı için heyecan dolu bir gün yaşandı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), saat 10.15'te başladı ve 13.00'te sona erdi.

4 ay önce Güncel

Yeni müfredat, 1, 5 ve 9'uncu sınıfları kademeli olarak kapsayacak. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2024-2025 eğitim-öğretim yılından itibaren bu sınıflarda uygulanacak olan beceri temelli müfredatın, öğrencilere dünya standartlarında bir eğitim sunmayı hedeflediğini belirtti. Bu yeni müfredatla öğrencilerin sadece bilgi değil, aynı zamanda beceri edinmeleri ve bu becerileri sosyal hayatta kullanabilmeleri amaçlanıyor.

4 ay önce Güncel

Mersin'in Tarsus ilçesinde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Temel Yeterlilik Testi (TYT) sırasında, TOBB Teknik Anadolu Lisesi'nde bilinmeyen bir nedenle elektrik kesintisi yaşandı. Bu durum, velilerin tepkisine neden oldu.

4 ay önce Güncel

Fenerbahçe'nin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın ilk gününde, başkan adayı Aziz Yıldırım, demokratik bir ortam olmadığı gerekçesiyle kongreden ayrıldı. Yıldırım, ertesi gün oy vermek için geri geleceğini belirterek, Ülker Arena'dan ayrıldı.