Mersin'in Tarsus ilçesinde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Temel Yeterlilik Testi (TYT) sırasında, TOBB Teknik Anadolu Lisesi'nde bilinmeyen bir nedenle elektrik kesintisi yaşandı. Bu durum, velilerin tepkisine neden oldu.

Ferahimşalvuz Mahallesi'nde bulunan okulda, sınav sırasında elektrik kesildi. Okul yetkilileri durumu ilgili ekiplere bildirdi. Ancak, ekiplerin getirdiği seyyar jeneratörün, öğrencilerin konsantrasyonunu olumsuz etkileyeceği endişesiyle devreye alınmadığı belirtildi. Bu durum, çocukları sınavda olan veliler arasında tepkilere yol açtı.

En düşük emekli maaşı için geri sayım başladı! İşte en güçlü senaryo En düşük emekli maaşı için geri sayım başladı! İşte en güçlü senaryo

Çocukları sınavda olan veliler, yaşanan elektrik kesintisi ve ardından jeneratörün devreye alınmamasına tepki gösterdi. Öğrencilerin sınav sürecinde konsantrasyonlarının bozulmasından endişe eden veliler, duruma anlayış gösterilmesi ve çözüm bulunması talebinde bulundu. Ancak, bu taleplere rağmen elektrik kesintisi nedeniyle sınavın etkilendiği belirtildi.