• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.045 %0.23
  • ETHERIUM 2.460 %0.01
21°
4 ay önce Güncel

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, öğretmenlerin sınav görevleriyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Geylan, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ÖSYM’nin sınavlarda görevli öğretmenlere ödediği ücretleri eleştirdi. İşte detaylar…

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamu harcamalarında verimlilik, kalite, hız ve tasarruf sağlamak amacıyla Yapay Zeka Destekli Muhasebe ve İleri Analitik Projesi'ni hayata geçireceklerini duyurdu.

4 ay önce Güncel

“Emin olun Türkiye’de biraz okkalı bir savcı, biraz bağımsız bir yargı olsa 6222 sayılı yasadan yargılanırsınız”

4 ay önce Güncel

Bu hafta TBMM Genel Kurulu ve komisyonlarında önemli gündem maddeleri ele alınacak. Genel Kurul, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeline ilişkin kanun teklifinin görüşmelerine devam edecek. Ayrıca, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ilgili komisyonlara bilgi verecek.

4 ay önce Güncel

Batman'ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2017'de PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit düşen Şenay Aybüke Yalçın anılıyor.

4 ay önce Güncel

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2024, 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleşti. TYT, AYT ve YDT oturumlarının tamamlanmasının ardından adaylar, sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. İşte detaylar...

4 ay önce Güncel

Üniversiteye giriş hayali kuran milyonlarca aday için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) maratonu bugün Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile başladı. ÖSYM tarafından düzenlenen ve 3 milyondan fazla adayın katıldığı bu önemli sınav sürecinde, adaylar TYT, AYT ve YDT oturumlarına katılacak. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak ve sonuçlar nasıl öğrenilecek?

4 ay önce Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve iştiraklerinde çalışan 130 binden fazla personelin kişisel verileri çalındı. İBB Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ekipleri, İBB Akademi sisteminde meydana gelen veri sızıntısını tespit etti. Pandemi döneminde İSMEK'in uzaktan eğitim programlarının da yapıldığı uzem.ibb.gov.tr/ibbakademi uzantısı dahil tüm sistemler erişime kapatıldı.

4 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, konut sektörüne yönelik yeni vergi düzenlemeleri üzerinde çalışıyor. Türkiye Gazetesi'nden Necmi Çiçekçi'nin haberine göre, Ankara'da konut sektörüne yönelik önemli değişiklikler planlanıyor. Bu değişiklikler arasında emlak vergisi ve tapu harçlarının bölgesel rayiç bedel üzerinden tahsil edilmesi ve boş konutlardan vergi alınması yer alıyor.

4 ay önce Güncel

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday için büyük önem taşıyan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) maratonu devam ediyor. Dün yapılan Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile başlayan sınav serüveni, bugün Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) ile devam edecek.