• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.150 %0.19
  • ETHERIUM 2.470 %0.85
19°
4 ay önce Güncel

AK Parti, yeni Torba Kanun çalışmalarına hız verdi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Hedefimiz vergide adaleti sağlamak" diyerek, torbada neler olduğuna dair ilk ipuçlarını verdi. Bu kapsamda, vergiden enerjiye kadar birçok yeni düzenleme torba kanuna dahil edilecek.

4 ay önce Güncel

Adalet Bakanlığı, 9. yargı paketi çalışmalarını tamamlamak üzere. Kısa süre içinde Meclis gündemine gelmesi beklenen paket, birçok alanda önemli değişiklikler içeriyor. Boşanma davalarından hakimlik mülakatlarına kadar pek çok konuda yenilikler öngörülüyor.

4 ay önce Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan'a ait gayrimenkul, inşaat ve otomotiv sektörlerinde hizmet veren iş yerinin yeni binasının açılış törenine katıldı. Etimesgut ilçesi Bağlıca Mahallesi'nde düzenlenen tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

4 ay önce Güncel

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve ABD Başkanı Joe Biden, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde gerçekleştirdiği operasyonda 210 Filistinlinin hayatını kaybetmesine rağmen, 4 İsrailli esirin kurtarılmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

4 ay önce Güncel

Ampute Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası finalinde İspanya'yı 3-0 mağlup ederek üst üste üçüncü kez şampiyonluğa ulaştı. Fransa'nın Haute-Savoie bölgesindeki Evian-les-Bains kentinde düzenlenen turnuvada Ay-yıldızlılar, 2017 ve 2021'in ardından bir kez daha kupayı kaldırdı.

4 ay önce Güncel

Tunceli'nin Hozat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Kaflı (45) ve beraberindeki üç kişi yaralandı. Kaza, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'ndan (YKS) dönüş yolunda gerçekleşti.

4 ay önce Güncel

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde seçimli olağan genel kurulun ardından yaşanan gerginlikler ve tartışmalar sonrasında, başkan adayı Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç'un canlı yayına çıkma teklifini kabul ettiğini duyurdu. Yıldırım, genel kurulda yaşanan olayların ardından stadyumu terk etmiş ve oy kullanmaya pazar günü gideceğini belirtmişti.

4 ay önce Güncel

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde, sahipsiz köpeklerde kuduz tespit edilmesi üzerine iki mahallede karantina uygulaması başlatıldı.

4 ay önce Güncel

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Nusayrat Mülteci Kampı ve çevresine düzenlediği saldırılar, en az 210 kişinin ölümüne neden oldu. Görgü tanıklarına göre, İsrail'in saldırılarında onlarca Filistinli hayatını kaybederken, birçok kişi de yaralandı. İsrail ordusu, topçu birlikleri ve savaş uçaklarıyla birlikte insansız hava araçları, helikopterler ve tankları kullanarak yoğun bombardıman gerçekleştirdi.

4 ay önce Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Mayıs ayı enflasyon verilerine göre, yılın ilk beş ayında enflasyon oranı yüzde 75,45 olarak belirlendi. Bu verilerin ışığında Haziran ayı için işyerlerinde kira artış oranı yüzde 62,51 olarak tespit edildi. Temmuz ayından itibaren konutlarda uygulanan yüzde 25'lik kira artış sınırının kalkması bekleniyor, bu da kiracılar için zorlu bir sürecin habercisi.