• DOLAR 34,10 %0.03
  • EURO 37,95 %0.08
  • ALTIN 2.820,18 %0.14
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 59.250 %-2.87
  • ETHERIUM 2.280 %-3.95
23°
3 ay önce Güncel

Otomotiv sektöründeki durgunluk ve yüksek otomobil fiyatları nedeniyle zor günler geçiren asgari ücretli vatandaşlara müjdeli haber TOGG'dan geldi. Türkiye'nin yerli ve milli gururu olan TOGG, ekonomik kriz ortamında düşük gelirli vatandaşların da otomobil sahibi olabilmesi için yeni bir kampanya başlatıyor.

3 ay önce Güncel

20 bin öğretmen ataması kapsamında sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sınav merkezleri açıklandı, “sözlü sınav giriş belgeleri” de erişime açıldı.

3 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinden toplama mantar tüketimi konusunda önemli uyarılarda bulundu. Bakan Koca, mantar zehirlenmesi nedeniyle karaciğer nakli olan Tuğba Yavuz'un yaşadığı süreci paylaştı ve vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

3 ay önce Güncel

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki barınaktan kuduz olduğu iddia edilen köpekleri, bakımsız kaldıkları gerekçesiyle Ankara'ya taşıyan Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı Buket Özgünlü tutuklandı. Dernek çalışanı M.S.D. ise serbest bırakıldı. Olay, hayvanseverler ve kamuoyu arasında büyük yankı uyandırdı.

3 ay önce Güncel

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill, Türkiye'nin ekonomik durumu ve geleceği hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Gill, enflasyon, kredi notu ve dolar/TL kuru ile ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı.

3 ay önce Güncel

Sarıyer Memduh Paşa Yalısı'nda filmleri aratmayan bir soygun yaşandı. Yalıdaki şirkette çalışan özel güvenlik görevlisi, 4 suç ortağıyla birlikte kilidini kırdıkları kasadan 130 milyon dolarlık dövizi çuvallarla kamyonete yükleyip kaçtı.

3 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarından itibaren hava sıcaklıklarının batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde artacağını bildirdi. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 12 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

3 ay önce Güncel

İstanbul Beşiktaş'ta bir ortaokulda okuyan 7. sınıf öğrencisi C.K., arkadaşları arasında çıkan tartışmanın ardından, okul arkadaşı G.N.Ç.'ye saldırdı. Olay, C.K.'nin önce biber gazı sıkıp, ardından ağabeyinin bıçak koleksiyonundan aldığı bıçakla G.N.Ç.'yi yaralamasıyla gerçekleşti.

3 ay önce Güncel

Kamu kurum ve kuruluşlarına 4/B sözleşmeli olarak 633 personel alımı yapılıyor. Bu ilanlarla ilgili başvuru bilgileri ve şartlar detaylı olarak açıklandı. İşte merak edilen detaylar...

3 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, Kurban Bayramı öncesinde dar gelirli ailelere yönelik büyük bir yardım yapılacağı duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bu yardım kapsamında 847,6 milyon liralık kaynağın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) aktarıldığını açıkladı.