• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 62.650 %-0.79
  • ETHERIUM 2.460 %0.61
22°
4 ay önce Güncel

Denizli'nin Tavas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücü kursu eğitmeni İbrahim Ulaba (49) hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

4 ay önce Güncel

Ankara'da Yakup Koca (55), boşanma aşamasında olduğu eşi Semiha Koca (43) ve 5 yaşındaki kızları Hilal Nur'u silahla öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.

4 ay önce Güncel

Ankara'da silahla yaralama olayına karışan ve suç aleti tabancayla teslim olan Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlu Cenk Sakık, savcılığa sevk edildi.

4 ay önce Güncel

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli kadın memur K.A.'ya, sözlü ve fiziksel tacizde bulunduğu iddia edilen şube müdürü M.K. açığa alındı. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlatılırken, Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş görevlendirdi.

4 ay önce Güncel

Karaman'da yaşanan olayda, ev sahibinin evi boşaltmasını istemesi üzerine sinirlenen kiracı, oturduğu müstakil evin zemin katını ateşe verdi.

4 ay önce Güncel

Otomotiv sektöründeki durgunluk ve yüksek otomobil fiyatları nedeniyle zor günler geçiren asgari ücretli vatandaşlara müjdeli haber TOGG'dan geldi. Türkiye'nin yerli ve milli gururu olan TOGG, ekonomik kriz ortamında düşük gelirli vatandaşların da otomobil sahibi olabilmesi için yeni bir kampanya başlatıyor.

4 ay önce Güncel

20 bin öğretmen ataması kapsamında sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların sınav merkezleri açıklandı, “sözlü sınav giriş belgeleri” de erişime açıldı.

4 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinden toplama mantar tüketimi konusunda önemli uyarılarda bulundu. Bakan Koca, mantar zehirlenmesi nedeniyle karaciğer nakli olan Tuğba Yavuz'un yaşadığı süreci paylaştı ve vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

4 ay önce Güncel

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki barınaktan kuduz olduğu iddia edilen köpekleri, bakımsız kaldıkları gerekçesiyle Ankara'ya taşıyan Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı Buket Özgünlü tutuklandı. Dernek çalışanı M.S.D. ise serbest bırakıldı. Olay, hayvanseverler ve kamuoyu arasında büyük yankı uyandırdı.

4 ay önce Güncel

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill, Türkiye'nin ekonomik durumu ve geleceği hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Gill, enflasyon, kredi notu ve dolar/TL kuru ile ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı.