• DOLAR 34,04 %0.04
  • EURO 37,93 %0.15
  • ALTIN 2.823,95 %-0.04
  • BİST100 9.768 %1.99
  • BITCOIN 59.200 %1.02
  • ETHERIUM 2.310 %0.61
25°
3 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, boğazlardan durmadan geçiş yapan gemilerin 1 Temmuz'dan itibaren Altın Frank üzerinden belirlenen ücretlerin 5,07 dolar olarak uygulanacağını duyurdu.

3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı yaklaşırken, kamu çalışanlarına 2 gün idari izin verilmesiyle birlikte, birçok çalışan yıllık izinlerini bayram tatili ile birleştirdi. Peki, bayram tatili ile birleştirilen yıllık izin sürelerinden kaç gün düşecek? Bayramda çalışanların mesai ücretleri nasıl hesaplanacak?

3 ay önce Güncel

Maliye Bakanlığı, mevcut 150 liralık yurtdışı çıkış harcının 1000 ile 1750 lira arasında değişen yeni oranlarda belirlenmesi için çalışmalara başladı. Bu düzenleme, bayram sonrasında vergi paketi içerisinde Meclis'e sunulacak.

3 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı, iç ticaret birimlerinin denetimleri sonucunda otomotiv, emlak ve kuyum sektörleri başta olmak üzere toplamda 42 bin 127 gerçek ve tüzel kişiye ceza uyguladı. Denetimler sonucunda, stokçuluk ve fahiş fiyat artışlarına karşı toplam 2,3 milyar liralık idari para cezası kesildi.

3 ay önce Güncel

Merkez Bankası’nın atmış olduğu yeni adımlar sonrası ivmesini yukarı çeviren kredi faiz oranları tersinde döndü. İhtiyaç kredileri yüzde 4.50 oranının aşağısına çekildi. Öyleyse, ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarında son durum ne olur? İşte merak edilen detaylar...

3 ay önce Güncel

Kurban Bayramı'na kısa süre kala, 81 ilde bayram namazı vakitleri de merak konusu. İşte il il bayram namazı vakitleri ve detaylar.

3 ay önce Güncel

MHP lideri Bahçeli'nin yapmış olduğu açıklamalar, AK Parti tarafında nasıl bir izlenim bıraktı? AK Parti kurmayları Bahçeli'nin o sözlerine cevap verdi: "Yeni ittifak yok Cumhur devam edecek" şeklinde değerlendirdiler.

3 ay önce Güncel

Survivor 2024'ün büyük finalinde şampiyon belli oldu.

3 ay önce Güncel

Bugün, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullardaki 20 milyondan fazla öğrenci için karne alma günü. Öğrenciler, eğitim öğretim yılının son gününde karnelerini alarak yaz tatiline merhaba diyecek.

3 ay önce Güncel

Balıkesir Valiliği, biçerdöver hasadına yüksek sıcaklığın meydana getirebileceği yangın tehlikesinden kaynaklı bir gün ara verildiği duyurdu.