İstanbul'da canlı yayınlanan Survivor 2024 finalinde, aylar süren zorlu yarışmanın ardından şampiyon netleşti. İzleyicilerin büyük ilgiyle takip ettiği finalde, kazanan isim büyük bir çekişmenin ardından belli oldu.

Esad'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşme talebine yanıt: Her türlü girişime olumlu bakıyoruz Esad'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşme talebine yanıt: Her türlü girişime olumlu bakıyoruz

Yarı finalde dört isim kaldı

Yarı finale kalan dört yarışmacı Batuhan, Seda, Nefise ve Ogeday oldu. Bu dörtlü arasında yapılan ilk karşılaşmalar sonucunda Ogeday ve Nefise adlarını finale yazdırmayı başardı.

Ogeday ve Seda karşılaşması: Ogeday kazandı

Ogeday ile Seda arasındaki yarı final mücadelesinde, Ogeday 6-1'lik skorla galip geldi. Yarışmaya veda eden Seda, "İlk defa üzüntüden değil mutluluktan ağlıyorum. Kendi emeğimle buraya kadar geldim. Ogeday'ın şampiyon olmasını ondan daha çok istiyorum" diyerek duygusal anlar yaşadı.

Nefise ve Batuhan karşılaşması: Nefise finale kaldı

Batuhan ile Nefise arasında oynanan diğer yarı finalde, Nefise rakibini 6-1 yenerek finale adını yazdırdı. Batuhan ise, "Herkese çok teşekkür ederim. Sonradan gelmeme rağmen bir şeyleri başardığımı düşünüyorum. Benden bu kadar" sözleriyle yarışmaya veda etti.

Büyük final: Ogeday şampiyon oldu

Büyük finalde Ogeday ve Nefise karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan final mücadelesinde, Ogeday rakibi Nefise'yi 6-2'lik skorla yenerek Survivor All Star'ın şampiyonu oldu. Bu zaferle Ogeday, Survivor 2024'ün büyük ödülünü kazandı.