• DOLAR 33,99 %-0.08
  • EURO 37,87 %-0.05
  • ALTIN 2.819,15 %-0.21
  • BİST100 9.577 %0.00
  • BITCOIN 58.300 %-1.18
  • ETHERIUM 2.289 %-1.56
16°
3 ay önce Güncel

Gaziantep’te Suriye uyruklu Mustafa Hıdır, gün içinde tartıştığı 5 kişiyi öldürdükten ve 2 kişiyi yaraladıktan sonra, polis tarafından yakalanacağını anlayınca intihar etti. Olay, gece saatlerinde kentin 3 farklı mahallesinde meydana geldi.

3 ay önce Güncel

Geçtiğimiz hafta Resmi Gazete'de duyurulan madeni 5 TL paralar, bayram sonrası piyasaya sürülüyor.

3 ay önce Güncel

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı süresince ücretsiz olacak ulaşım araçlarını sosyal medya üzerinden açıkladı.

3 ay önce Güncel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın devam edeceğini belirterek, ittifakta herhangi bir çatlama olmayacağını söyledi. Bahçeli, "Biz ne kerpiciz ne toprağız, kaya gibi Cumhur İttifakıyız" ifadelerini kullandı.

3 ay önce Güncel

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde, 14 yaşındaki Berke Esirgence sahipsiz sokak köpeklerinin saldırısına uğradı ve yaralandı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

3 ay önce Gündem

Aydın'ın Köşk ilçesinden Şanlıurfa'ya götürülmek üzere araçlara yüklenen piyasa değeri 1 milyon 200 bin lira olan, 4 bin litre sahte zeytinyağı jandarma ekiplerinin çalışmasıyla ele geçirildi.

3 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) kademeli bir şekilde başlattığı 4 dersten başarısız olanların sınıf tekrarı yapacağı uygulama, 9. sınıfa giden öğrencilerle başladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, telafi sınavlarının yapılabileceğine dair mesajlar verdi.

3 ay önce Güncel

Okulların kapanmasıyla yaz tatili heyecanı başladı. Ancak öğretmenler için tatil dönemi kısa sürecek, çünkü bayram sonrası seminer dönemine giriliyor. Öğretmenlerin haziran ayı seminer takvimi belli oldu. Peki, seminer yerleri nasıl öğrenilir?

3 ay önce Güncel

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, ehliyet sınavına yapay zeka düzeneği ile kopya çekmeye çalışan üç kişi gözaltına alındı.

3 ay önce Güncel

Son dakika haberi olarak kamu kurumları tarafından yapılacak personel alımları ile ilgili detaylar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda, 19 kamu kurumu 62.996 personel alımı yapacağını duyurdu. İşçi ve memur kadrolarına yapılacak alımların detayları haberimizde...