• DOLAR 34,04 %0.04
  • EURO 37,97 %0.11
  • ALTIN 2.824,06 %-0.04
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 57.800 %-2.49
  • ETHERIUM 2.292 %-2.26
18°
2 ay önce Güncel

"Yandere Simulatör" oynayan bir gencin arkadaşına zarar vermesi, oyunların insan sağlığı üzerindeki etkisini ortaya koydu. Uzmanlar, bu durumun devam etmesi durumunda terapi ve ilaç tedavisini tavsiye ediyor.

2 ay önce Güncel

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor. Yeni dönem zamlı maaşların belli olmasına sayılı günler kaldı. Öyleyse en düşük emekli maaşı için beklentiler ne yönde? Uzman isim olası senaryoları paylaştı. İşte merak edilen detaylar...

2 ay önce Güncel

Havalimanlarında bir devir kapanıyor. Sivil havacılık kapsamında önemli değişiklikler içeren yasa teklifi Meclis gündemine taşınıyor. İşte beklenen yeni kurallar..

2 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin acı bilançosunu paylaştı. Buna göre, bayramın ilk 2 gününde trafik kazalarında 16 kişinin yaşamını yitirdiğini; 2 bin 716 kişinin de yaralandığını duyurdu.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji'den gelen son verilere göre; Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Akdeniz'in Toroslar kesimi, Burdur ile Niğde çevreleri ve Kayseri, Sivas'ın doğusu ile Malatya'nın batısının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı değerlendiriliyor.

2 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın çalışmalarına devam ettiği Türkiye 'Deniz' Projesi adı altında denizlere dair tüm çalışmalar bir araya getirilecek. Proje kapsamında sahillerde deniz bahçeleri oluşturulması planlanırken, Türk karasularında gezen 120 bin tekne ve yat da kontrol edilecek.

2 ay önce Güncel

İstanbul'a bağlı Arnavutköy'de kurbanlık keserken kalp krizi geçiren Doğan İçeloğlu (56), elindeki bıçağın üzerine düştü. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan İçeloğlu, hayata gözlerini yumdu.

2 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, kadın cinayetlerini ve kadına yönelik şiddetin önüne geçmek için yeni çalışmalar geliyor. İşte detaylar..

2 ay önce Güncel

ABD'nin dev bankalarından olan Morgan Stanley'in Türkiye ekonomisine yönelik yeni analizine göre, dolar/TL'nin 2025 yılının ortalarına doğru 39‘u göreceği vurgulandı.

3 ay önce Güncel

Türk turistler için Yunanistan ile Türkiye arasında uygulanan kapıda vize (ekspres vize) sistemi bugün çöktü. Rodos gümrüğündeki yoğunluk ve sistemin kilitlenmesi nedeniyle, sadece Schengen vizeli Türk turistlerin kabul edilmesi sonucu Muğla Marmaris ve Fethiye’den 400 turist Rodos’a geçiş yapamadı. Bayram süresince bu sayının 1000 turisti aşabileceği belirtiliyor.