• DOLAR 33,99 %0.29
  • EURO 37,85 %0.64
  • ALTIN 2.821,25 %0.41
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.292 %-2.36
  • ETHERIUM 2.285 %-3.99
21°
2 ay önce Güncel

Temmuz ayı başında benzin ve motorin fiyatlarına otomatik ÖTV zammı uygulanacak. Geçen yıl hükümet, akaryakıt için her 6 ayda bir ÖTV zammı yapılmasına karar vermişti ve bu düzenleme şimdi tekrar devreye girecek.

2 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY), yurt içinde seyahat etmek isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. 17-19 Haziran 2024 tarihleri arasında satın alınacak biletlerle, 1 Kasım 2024 - 15 Ocak 2025 tarihleri arasında uygun fiyatlarla seyahat edilebilecek.

2 ay önce Güncel

7 aydır cezaevinde olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat hakkında savcılık ilk kez tahliye talebinde bulundu. Polat'ın serbest bırakılması talebinin gerekçesi ise intihar riski olarak belirtildi.

2 ay önce Güncel

Mardin'de, İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru H.Ş. (31), eşini ve çocuğunu silahla vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

2 ay önce Güncel

Avrupa İlaç Kurumu (EMA), metamizol içeren ağrı kesicilerin agranülositoza neden olabileceği endişesiyle ilgili bir inceleme başlattı.

2 ay önce Güncel

Japonya, "et yiyen" bakteri olarak bilinen streptokokal toksik şok sendromu (STSS) vakalarında ciddi bir artış yaşıyor. Ulusal Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü (NIID) tarafından yapılan açıklamaya göre, bu yılın haziran ayı itibarıyla vaka sayısı 977'ye ulaşarak rekor seviyeye çıktı.

2 ay önce Güncel

Mayıs ayında zirveye çıkan enflasyon, temmuz ayı maaş artışları öncesinde çalışanların gündemini meşgul ediyor. Emekli ve memurların maaşlarına yapılacak zamlar, haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla netleşecek. Bunun yanında, asgari ücrete yapılacak olası bir ara zam da büyük merak konusu.

2 ay önce Güncel

McAfee tarafından yürütülen bir araştırmada, Android kullanıcılarının cihazlarına zarar veren 13 mobil uygulama tespit edildi. Söz konusu uygulamalar, her ne kadar yararlı gibi görünse de cihazlarınız için ciddi tehdit oluşturuyor.

2 ay önce Güncel

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Dolar ve borsadaki hareketleri yakında takip edeceğini belirten İslam Memiş'ten bayram sonrası rekor tahmin geldi. Altında 3500 seviyesi gelebilir. İşte merak edilen diğer detaylar..

2 ay önce Güncel

Kayseri'nin Talas ilçesindeki kurban pazarında meydana gelen olayda, kurban kesim yerine sakatat ve et toplamak için gelen Ali B., zabıta ekipleriyle tartışma yaşayınca kendini asarak intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılan Ali B., bilinci kapalı halde hastaneye kaldırıldı.