• DOLAR 33,90 %-0.16
  • EURO 37,78 %0.33
  • ALTIN 2.819,06 %0.34
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.500 %-0.83
  • ETHERIUM 2.352 %-2.97
20°
2 ay önce Güncel

Konutlardaki %25 Zam Sınırı 1 Temmuz’da Kalkıyor: Yeni Dönemde Kira Fiyatları Nasıl Belirlenecek?

2 ay önce Güncel

Hükümetin geçen yıl akaryakıta 6 ayda bir yaptığı Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammı, bu sene de devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatlarına 1 Temmuz'da otomatik olarak ÖTV zammı uygulanacak.

2 ay önce Güncel

Kayseri'de Atatürk Anıtı'na baltayla saldıran 1'i kadın 2 şüpheli tutuklandı.

2 ay önce Güncel

Yeni Araçlar İçin İlk 3 Yıl Muayene Yok, 2021 Öncesi Araçlar İçin Muayene Devam Ediyor

2 ay önce Güncel

YouTuber Diamond Tema hakkında, Hz. Muhammed ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle "halkın bir kesimini ve dini değerleri aşağılama" suçlamasıyla soruşturma başlatıldığı bildirildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Diamond Tema'nın "Yer6" isimli YouTube kanalındaki programda İslam şeriatını tartışırken Hz. Muhammed hakkında sarf ettiği sözler nedeniyle soruşturma açıldığını duyurdu.

2 ay önce Güncel

Memurların Temmuz ayı maaş zamları, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) Haziran ayı enflasyon oranını açıklamasının ardından netlik kazanacak. Merkez Bankası'nın haziran ayı enflasyon beklentisi yüzde 2.52 olarak gerçekleşti.

2 ay önce Güncel

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı'ndan yurt içi direkt uçuşlarda geçerli yeni bir ucuz bilet kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında ekonomi sınıfı uçuşların başlangıç fiyatı 849 TL olarak belirlendi.

2 ay önce Güncel

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi ile ilgili devreye girdi. Mourinho, Belçikalı golcüyü telefonla arayarak takımda kalmasını istediğini iletti.

2 ay önce Güncel

Memur ve emekli maaşlarına temmuz ayında yapılacak zam tahminleri gündemdeki yerini koruyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın haziran ayı piyasa katılımcıları anketi, enflasyonun yılın ilk altı ayında yüzde 25,81'e ulaşabileceğini öngördü. Bu durumda, emeklilerin maaşlarına da enflasyon farkı üzerinden zam yapılacak.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bunaltıcı sıcakların geri döneceği konusunda uyarıda bulundu. Bugünden itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve termometrelerin 40 dereceyi göstermesi bekleniyor.