• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.550 %-0.55
  • ETHERIUM 2.371 %-1.82
23°
2 ay önce Güncel

Kurban Bayramı'nın sona ermesiyle birlikte, birçok özel banka günlük para çekme limitlerini artırma kararı aldı. Bankalar, müşterilerine daha fazla nakit erişimi sağlamak amacıyla 10 bin lira olan günlük para çekme limitini 20 bin liraya çıkarmaya hazırlanıyor.

2 ay önce Güncel

Son zamanlarda Salda Gölü çevresine dökülen asfalt sebebiyle gölün risk altında olduğu yönündeki haberler üzerine Burdur Valiliği, konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Valilik, yapılan çalışmaların yeni bir yol açma değil, mevcut yolun iyileştirilmesi olduğunu belirtti.

2 ay önce Güncel

Öğretmenlerin il içi ve il dışı atama süreçlerinde belirli kurallara uyulması gerekmektedir. Aksi takdirde atamaları iptal edilecek ve bu öğretmenler norm fazlası duruma düşeceklerdir.

2 ay önce Güncel

Bu yıl 9 günlük bayram tatili, yaz tatiline denk gelmesi nedeniyle öğretmenlerin çoğu için ek ders ücreti alınamayan bir dönem olsa da bazı öğretmenler bu tarihlerde ek ders ücreti alacak.

2 ay önce Güncel

Cardiff Üniversitesi araştırmacıları, 2014'ten beri kayıp olan Malezya Havayolları'na ait MH370 sefer sayılı uçağın düştüğüne dair yeni bir iz bulduklarını açıkladılar.

2 ay önce Güncel

Temmuz ayında elektrik ve doğalgaz faturalarına yüksek oranlı zam yapılacağı iddiaları tüketicileri endişelendiriyor. Son yıllarda enerji fiyatlarındaki artışın, enflasyon oranını bile geride bıraktığı belirtiliyor.

2 ay önce Güncel

Temmuz ayında sona erecek yüzde 25 kira zam sınırının ardından, ev sahipleri kiracılara fahiş zam yapabilir mi? Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in açıklamalarına göre, yeni dönemde zam oranları enflasyona göre belirlenecek.

2 ay önce Güncel

Kurban Bayramı sonrası üreticilerin satamadığı kurbanlık hayvanlar, Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından karkas et olarak alınacak.

2 ay önce Güncel

İstanbul Beylikdüzü'nde gerçekleşen trafik kazasında, kırmızı ışıkta geçen bir korsan taksi, kavşakta bir trafik polis ekibiyle çarpıştı. Kaza anı kask kamerasına saniye saniye yansırken, olayda 3'ü polis memuru ve 2'si çocuk olmak üzere toplamda 6 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, korsan taksi trafikten men edildi ve sürücüye ciddi para cezası uygulandı.

2 ay önce Güncel

Ünlü teknik direktör Fatih Terim'in, Suudi Arabistan ekibi Al Taawon ile iki yıllık anlaşma yaptığı iddia edildi. Terim'in, Suudi Arabistan'da görev alacağına dair haberler spor dünyasında büyük yankı uyandırdı.