• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.809 %0.01
  • ETHERIUM 2.405 %-0.19
30°
2 ay önce Güncel

Meral Akşener'in İyi Parti ile yollarını ayırması sonrası 5. Olağanüstü Kurultay'da genel başkanlık için istediği oyu alamayan Koray Aydın'ın istifası gündemde. Akşener-Erdoğan görüşmesi ardından Müsavat Dervişoğlu'nu eleştiride bulunan Aydın'ın ekibiyle beraber istifa edeceği iddia ediliyor.

2 ay önce Güncel

Siirt'te meydana gelen olayda, su kuyusu açarken kayan toprağın altında kalan kişi yaşamını yitirdi.

2 ay önce Güncel

Brent petrol ve döviz kurundaki hareketler akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. En son benzin grubuna zam geleceği belirtilmişti. Yarım gece ise hem benzin hem de motorin fiyatlarına zam bekleniyor.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024 ve 2025 eğitim öğretim yılı takvimini yayınladı. Öğretmenler, öğrenciler ve veliler için önemli tarihler haberimizde...

2 ay önce Güncel

Haziran ayı seminerleri, bayram tatilinin hemen ardından başlayacak. Öğretmenler bu dönemde alacakları ücretleri merak ediyor. Bu yıl, Türkiye Yüzyılı Maarif modeli isimli yeni müfredat tanıtımı nedeniyle Haziran dönemi seminerleri yüz yüze gerçekleştirilecek.

2 ay önce Güncel

Emekliler, Temmuz ayında yapılacak maaş zammını büyük bir merakla bekliyor. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, seyyanen zam ve refah payı hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Erdursun'un açıklamaları, emekli maaşlarıyla ilgili tartışmaları yeniden alevlendirdi.

2 ay önce Güncel

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, öğretmen atamalarında uygulanacak mülakat sistemiyle ilgili sert eleştirilerde bulundu. Sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, mülakat sürecinin adaletsizlikler doğuracağını ve kul hakkı gaspına yol açacağını belirten Geylan, daha mülakatlar başlamadan ahlaksız tekliflerin ortaya çıktığını ifade etti.

2 ay önce Güncel

Hükümetin yeni vergi paketi taslağından, Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) ve Yap-İşlet-Devret (YİD) modeliyle gerçekleştirilen projeleri yöneten dev firmalara ilave kurumlar vergisi çıktı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in daha önce sinyalini verdiği düzenleme ile kurumlar vergisi oranlarına 5 puanlık artış getiriliyor.

2 ay önce Güncel

İstanbul Şişli'deki ünlü bir alışveriş merkezinde mide bulandıran bir cinsel istismar skandalı yaşandı. İranlı Behzad Firouzian, giysi deneme kabininde cinsel organıyla oynayarak, başka bir kabinde kıyafet deneyen küçük bir çocuğa eliyle "Gel" işareti yaptı. Olay, çocuğun durumu ailesine anlatmasıyla ortaya çıktı. Firouzian, mahkeme tarafından 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

2 ay önce Güncel

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, sokak hayvanlarıyla ilgili yeni düzenlemelere dair CNN TÜRK'te önemli açıklamalarda bulundu. Güler, düzenlemenin en önemli başlıklarından birinin kısırlaştırma olduğunu belirtti ve bazı durumlarda ötenazinin zorunlu olacağını ifade etti.