• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 %
  • BITCOIN 60.000 %-0.21
  • ETHERIUM 2.424 %-0.86
23°
2 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında düzenlenen Bozdoğan-44 operasyonunda, turuncu ve gri kategoride olan toplam 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale ve Balıkesir için 'sarı' kodla uyardı. Açıklamada, "Ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi ile çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." konusunda çağrı yaptı.

2 ay önce Güncel

ESK'nın dana ve kuzu kesim fiyatları, son 2 ayda yaklaşık olarak 100 lira düşüş kaydetti. Üretici, perakende de fiyat düşüşü görmüyoruz diyerek, bakanlığın müdahale etmesi gerektiğini vurguladı.

2 ay önce Güncel

Kocaeli Kaymakamlığı, mevsim normallerine uygun olmayan hava şartları nedeniyle denize girişlerin yasak olduğu plajları listeledi. İşte o yerler..

2 ay önce Güncel

İYİ Parti'nin olağanüstü kurultayında Müsavat Dervişoğlu'na rakip olan ancak seçimi kazanamayan Koray Aydın'ın ekibiyle birlikte istifa edeceği iddia edildi. Son olarak Akşener'in Erdoğan'ı ziyaretine verdiği tepkiyle gündeme gelen Aydın'ın yeni bir parti kuracağı da kulislerde konuşulanlar arasında.

2 ay önce Güncel

Kutsal topraklarda hac ibadeti sırasında aşırı sıcaklar nedeniyle 11 ülkeden en az 1,081 hacı hayatını kaybetti. Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde sıcaklıkların 52 dereceye ulaşması, hac sırasında can kayıplarının artmasına neden oldu. Mısırlı diplomatik kaynaklardan yapılan açıklamada, ölenlerden 658'inin Mısır vatandaşı olduğu ve bunların 630'unun hac için resmi kayıt yaptırmadığı belirtildi. Ölümlerin çoğunlukla sıcaklığa bağlı yüksek tansiyon gibi rahatsızlıklardan kaynaklandığı ifade edildi

2 ay önce Güncel

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Acun Ilıcalı, teknik direktör Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda Belçikalı forvet Michy Batshuayi’yle yola devam etmeme kararı aldıklarını söyledi.

2 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen sıfır atık hedefli Depozito İade Sistemi, 1 Ocak 2025'te hayata geçirilecek. Bu sistemle, su, soda, kola, meyve suyu ve bira gibi içeceklerin cam, plastik ve metal şişeleri geri dönüşüm konteynerlerine atılacak ve her şişe için 25 kuruş ödeme yapılacak.

2 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan vergi reform paketi, Türkiye'nin vergi politikalarında önemli değişiklikleri beraberinde getiriyor. İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

İstanbul halk ekmeğe yüzde 60 zam yapıldı. Ekmeğin satış fiyatı 5TL'den 8 TL'ye çıkarıldı.