• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.998 %0.47
  • ETHERIUM 2.415 %-0.36
26°
2 ay önce Güncel

ZBEÜ Mühendislik Fakültesi Geomatik Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, harita üzerinden belirtilen yerlerin sanal ortamda Deprem Bilgi Sistemi uygulamasını ortaya koydu.

2 ay önce Güncel

Dünya Sağlık Örgütü, sahte iğneler hakkında önemli uyarılar yaparak, bu ilaçların gerçeğinin doktor bilgisinde kilo kaybına yol açtığı belirtildi. Uzman isimler ülkemizde sahte iğne çeşitlerini dikkat çekerek, kritik açıklamalarda bulundu.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Haziran ayında gerçekleştirilecek öğretmen mesleki eğitim seminerleri için önemli bir duyuru yaptı. MEB tarafından tüm okullara gönderilen yazıda, 24 Haziran Pazartesi günü saat 10:00'da Bakan Yusuf Tekin'in öğretmenlere hitaben önemli bir konuşma yapacağı belirtildi.

2 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kira fiyatlarında uygulanan yüzde 25 sınırında sona gelindiğini belirterek, "Devam etmesi için ben bir sebep görmüyorum, etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla bu yönde bir çalışma yok. Zaten o düzenleme bir süreliğine yapılmıştı" şeklinde konuştu. Konu hakkında uzman isim uyarıda bulunarak, önerilerini sıraladı.

2 ay önce Güncel

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Adıyaman'da 3.5 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Saat 09.01'de meydana gelen depremin derinliği 12.04 kilometre olduğu kaydedildi.

2 ay önce Güncel

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) grubu Bayern Münih'in, İtalya'da Inter formasını taşıyan milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu'na talip olduğu ileri sürüldü.

2 ay önce Güncel

İstanbul'da meydana gelen trafik kazasında Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ardından ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'un yargı süreci devam ediyor. Cihantimur'un avukatlarının çocuk rehabilitasyon merkezindeki şartların kötü olduğunu belirterek müvekkillerinin serbest bırakılması talebine ABD'li Savcı Kristin Kearney'den sert bir yanıt geldi.

2 ay önce Güncel

Bu hafta yatırımcılar için oldukça hareketli geçti. İşte Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetlerinden altına, dövizden yatırım fonlarına kadar çeşitli yatırım araçlarının haftalık performansları haberimizde.

2 ay önce Güncel

Sosyal medya hesabından bir kullanıcının paylaşımını alıntıladıktan sonra paylaşım yapan Özgür Demirtaş, ben yeni bir vergi önermeyeceğim diyerek, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e 4 maddelik öneri sundu.

2 ay önce Güncel

EURO 2024 F Grubu 2. hafta maçında A Milli Takım, bugün Signal Iduna Park'ta Portekiz ile karşı karşıya gelecek. Grupta ilk maçlarını kazanan iki takımın bu mücadelesi, zirveyi belirleyecek. İşte bu kritik maçın muhtemel ilk 11'leri...