• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 60.000 %2.92
  • ETHERIUM 2.425 %2.78
30°
2 ay önce Güncel

İstanbul'un Kartal ilçesinde evinde 1.5 metre uzunluğunda timsah besleyen bir kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, gelen ihbar üzerine harekete geçti ve belirtilen adreste yapılan aramada timsah bulundu.

2 ay önce Güncel

Bursa'da aracında 15 yaşındaki kızı R.K’ye cinsel istismarda bulunurken jandarma ekiplerince suçüstü yakalanıp tutuklanan babanın açılan davanın ilk duruşmasında tutuklandı. Kız çocuğu uzun süredir devam eden istismarı "Babam, 'Ben başka kadına gideceğim' diyerek bana baskı yapıyordu" diye anlatırken sanık avukatı, "Mağdurun rızası olduğu için suç oluşturmaz" diyerek kan donduran bir savunmada bulundu.

2 ay önce Güncel

Ev sahipleri ve kiracılar, Temmuz ayında sona erecek olan yüzde 25 kira zam sınırıyla ilgili gelişmelere odaklandı. Bu sınırın sona ermesiyle kira zamlarının nasıl belirleneceği ve kiralık piyasasının nasıl etkileneceği merak konusu oldu. İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

Konya-Adana kara yolunda, Ereğli istikametine seyreden bir otomobilin devrilmesi sonucu 3'ü çocuk olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

2 ay önce Güncel

Son verilere göre, Türkiye'deki bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarında önemli düşüşler yaşandı. Bu düşüşlerle birlikte, bazı bankaların sunduğu en düşük faiz oranlarına göre 100 bin TL tutarındaki kredinin 12 ay vadeli geri ödemesi 136 bin TL'ye kadar geriledi. İşte detaylar:

2 ay önce Güncel

Türkiye'de milyonlarca çalışanı ilgilendiren Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) yeni bir dönem başlıyor. Hükümet, sisteme olan katılımı artırmak ve çıkışları önlemek amacıyla önemli düzenlemeler yapıyor. İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

Bayram tatili boyunca Türkiye genelinde meydana gelen trafik kazalarının bilançosu açıklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, son 24 saatte 597 trafik kazası meydana geldi, bu kazalarda 13 kişi hayatını kaybetti, 1.007 kişi yaralandı.

2 ay önce Güncel

Türkiye'de son yıllarda yaşanan ekonomik dalgalanmalar, asgari ücret ve konut fiyatlarında büyük değişimlere yol açtı. Asgari ücret son 5 yılda %771 artarken, konut fiyatları ise %1258 oranında yükseldi. Bu makasın açılması, özellikle dar gelirli vatandaşlar için konut sahibi olmayı zorlaştırdı.

2 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, sektörden gelen talepler doğrultusunda, bahşiş gelirleri ile motokurye faaliyetlerinin vergilendirme usulünde bazı değişiklikler yapmayı planlıyor. Ancak bu alanlarda yeni vergi ihdası yapılmayacak.

2 ay önce Güncel

Benzin ve motorinde 21 Haziran’da uygulanması beklenen ancak EPDK'nin müdahalesiyle ertelenen zam için tarih netleşti. Zamların 24 Haziran Pazartesi gününü Salı’ya bağlayan gece pompaya yansıması bekleniyor.