• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 60.746 %4.08
  • ETHERIUM 2.438 %3.41
20°
2 ay önce Güncel

Sıcak hava dalgası yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına almaya devam ediyor. Birçok yerde sıcaklık değerleri mevsim normallerinin 5-10 derece üstüne çıkacak. İşte detaylar..

2 ay önce Güncel

A Milli Futbol Takımı'nın İtalyan Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Çekya maçının antrenmanında Arda Güler'in elinden yeleği çekip alması tepki çekti.

2 ay önce Güncel

Mardin'in Mazıdağı ilçesine bağlı Yücebağ Mahallesi'nde, yangın sonrası taziye evinde provokasyon yapmaya çalışan DEM Parti Milletvekili Saliha Aydeniz’in girişimi köylüler tarafından engellendi. Köylüler, yangında hayatını kaybeden vatandaşların ailesine taziye ziyaretinde bulunan Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ve AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç'a yoğun ilgi gösterdi.

2 ay önce Güncel

Duygu Özgül Kalebayır isimli TikTok kullanıcısı kadın "Ben dudak seviyorum" diyerek küçük bir çocuğu zorla dudaklarından öptürdüğü anları paylaştı. Gelen tepkiler üzerine genç kadın "Çocuğun ailesi yanımızdaydı. İstismar gizlice kıyıda köşede çoluğa çocuğa bir şeyler yapmaktır" dedi

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024 Haziran dönemi mesleki çalışmalar kapsamında öğretim programlarında yapılan değişikliklerin listesini yayımladı. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile gerçekleştirilen bu değişiklikler, öğretmenlerin seminer döneminde incelemesi gereken yeni müfredat ve ders programlarını içeriyor. Toplamda 26 dersin öğretim programında yapılan değişiklikler ve ortak metin ile birlikte 27 PDF dosyası yayımlandı.

2 ay önce Güncel

Hindistan'da kaydedilen bir görüntü, izleyenleri dehşete düşürdü. Hint kültüründe önemli bir yeri olan filler, küçük yaşlardan itibaren terbiye edilirken bir filin bakıcısına öfkelenerek öldürdüğü anlar kan dondurdu. Yaşlı bakıcının bacaklarına sopayla vurduğu fil, adamı ayaklarının altına alarak dümdüz etti. Sonrasında hortumuyla adamı havaya kaldırıp yere savurdu.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen yetiştirme sürecinde köklü değişikliklerin yapılacağını duyurdu. Bakan Tekin, Öğretmenlik Meslek Kanunu taslağının yakında TBMM'ye sunulacağını ve bu kapsamda Milli Eğitim Akademisi'nin kurulacağını belirtti.

2 ay önce Güncel

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 'değişim' ana gündemiyle toplanıyor. Toplantıda, iki büyükşehir olmak üzere beş il başkanının değişmesi bekleniyor. Ayrıca, yerel seçimler sonrası teşkilatların durumu da detaylı bir şekilde ele alınacak.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarında mülakat sürecinde torpil yapılamayacağını vurguladı. Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programında konuşan Bakan Tekin, mülakat sistemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi programında önemli açıklamalarda bulundu.