• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 60.090 %3.85
  • ETHERIUM 2.430 %3.26
22°
2 ay önce Güncel

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı, Onun Kardeşleri, Yengesi, Sendikanın Genel Sekreteri, Genel Başkan Yardımcısı, Özel Kalem Müdürü ve Ankara 3 No’lu Şube Sekreteri de Yönetimde…

2 ay önce Güncel

Yeni torba yasada Türk Silahlı Kuvvetleri personeline yönelik önemli düzenlemeler kabul edildi: Emekli maaşı için yaş şartı gevşetildi, pilotlara özel imkanlar sunuldu, döner sermaye ücretleri artırıldı ve şehit ailelerine destek genişletildi.

2 ay önce Güncel

Altının gram fiyatı, yeni haftaya yatay bir başlangıç yaparak 2.452 lira seviyesinde işlem görüyor. Cuma günü, altının ons fiyatındaki düşüşe paralel olarak değer kaybetmiş ve günü bir önceki kapanışın %1,6 altında 2.451 lira seviyesinden tamamlamıştı.

2 ay önce Güncel

Dolar/TL kuru, yeni bir haftaya düşüşle başlayarak 32,8040 seviyesinden işlem görüyor. Cuma günü yatay bir seyir izledikten sonra bu haftaya hafif bir düşüşle başlamış durumda. Öte yandan avro/TL ve sterlin/TL kurları da sırasıyla yükseliş ve düşüş eğilimleri gösteriyorlar.

2 ay önce Güncel

Türkiye'de otomobil sahipleri, yüksek vergi yükleri nedeniyle araçlarını yenilemekte zorlanıyorlar. Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS) tarafından yapılan bir rapora göre, Türkiye araç parkının dörtte biri 21 yaş ve üzerinde bulunuyor. Bu durum, trafikte modern güvenlik sistemlerinden yoksun, yaşlanmış araçların varlığını ortaya koyuyor.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin yaz dönemi mesleki çalışma programının başladığını duyurdu. Tekin, "Geçtiğimiz eğitim öğretim yılını değerlendirme ve yeni eğitim öğretim yılına hazırlık aşaması olan mesleki çalışmalarımıza bugün başlıyoruz" dedi.

2 ay önce Güncel

Çalışmaların sürdürüldüğü yeni vergi paketinde detaylar ortaya çıkıyor. Gayrimenkul ve kira vergisi, engelli araçlarda geçerli olan ÖTV muafiyeti gibi birçok alanda değişikliğe gidilecek. Öyleyse, yeni vergi paketinde neler var? İşte merak edilen detaylar...

2 ay önce Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyesi ortaklarından BESAŞ, ekmek fiyatına yüzde 66 zam uyguladı. 7 lira 50 kuruştan satışa sunulan 400 gram BESAŞ ekmeğinin yeni fiyatı belli oldu.

2 ay önce Güncel

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı'nın Çekya mücadelesi öncesi yapılan idmanda Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın Arda Güler'in antrenman yeleğini almasıyla ilgili açıklama yaptı.

2 ay önce Güncel

Tokat'ta bir zincir marketin şubesinde yaşanan dehşet verici olayda, Sevgi H. adlı kadın müşteri, market çalışanı Buse U.'ya saldırdı. Olay, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.