• DOLAR 33,96 %0.19
  • EURO 37,69 %0.07
  • ALTIN 2.814,49 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.998 %3.05
  • ETHERIUM 2.416 %2.98
25°
2 ay önce Güncel

Temmuz ayında ÖTV zammı sonrası birçok ürüne zam gelmesi beklenirken, bundan en çok sigara fiyatlarının etkileneceği bildirildi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigara zammı öncesinde sigara satışına kısıtlama getirildiğini açıkladı.

2 ay önce Güncel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, CHP Genel Merkezi'nde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin basın açıklaması yaptı. Karatepe, dört önemli taleple gittiklerini ancak 4 saatlik toplantının sonunda hükümetten değişim iradesi görmediklerini belirtti.

2 ay önce Güncel

Bursa Orhangazi Adliyesinde düzenlenen veda yemeğinde Başsavcı Enis Tekgül, heimlich manevrası ile soluk borusuna yemek kaçan avukat Güner Elçin'in hayatını kurtardı.

2 ay önce Güncel

Ordu'nun Fatsa ilçesinde çıkan tartışmada muhtar, azasını tabancayla vurarak öldürdü.

2 ay önce Güncel

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Temmuz ayında alkole %17-25 oranında zam geleceğini duyurdu.

2 ay önce Güncel

Piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını uyardı.

2 ay önce Güncel

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE), 2024 yılı için 50 idare memuru alımı yapacak. Başvuru süreci başladı ve detaylar açıklandı.

2 ay önce Güncel

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho'nun talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, Portekizli teknik adamın isteği üzerine Sassuolo forması giyen Armand Lauriente için harekete geçti.

2 ay önce Güncel

Duygu Özgül Kalebayır isimli TikTok kullanıcısı genç kadının "Ben dudak seviyorum" diyerek küçük bir çocuğu zorla dudaklarından öptürdüğü anların gündem olması üzerine emniyet güçleri harekete geçerek genç kadını gözaltına aldı. Kadın, kuzeni olduğunu açıkladığı çocuğu hep bu şekilde sevdiğini açıklamış ancak birçok kullanıcı yaşananın 'istismar' olduğunu savunmuştu.

2 ay önce Güncel

Gecelik faiz oranlarının düşmesiyle birlikte, ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar için önemli fırsatlar ortaya çıkıyor. 5 Haziran’da yüzde 52,83 seviyesinde bulunan gecelik faiz oranı, 24 Haziran itibarıyla yüzde 47,02’ye kadar gerileyerek son 3 ayın en düşük seviyesini gördü. Bu durum, ihtiyaç kredisi faiz oranlarında da düşüşe yol açtı.