• DOLAR 33,98 %0.28
  • EURO 37,65 %0.00
  • ALTIN 2.795,64 %0.28
  • BİST100 9.521 %1.08
  • BITCOIN 58.394 %2.39
  • ETHERIUM 2.365 %1.12
21°
2 ay önce Güncel

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bugün Kocaeli'de trafikte bir öğrencisi tarafından silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden öğretmen Mahir Çoğaç için bir taziye mesajı yayımladı.

2 ay önce Güncel

Uzman Öğretmen ve Başöğretmen Süre Şartı Belirlendi: Yeni Kariyer Basamaklarına İlişkin Detaylar

2 ay önce Güncel

Öğretmenlik Meslek Kanunu'na göre yapılan yeni düzenlemelerle birlikte, eğitim kurumu yöneticilerinin atanma sürecinde önemli değişiklikler planlanıyor. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan kanun taslağı, eğitim yöneticilerinin belirlenmesinde liyakat ve kariyer esaslarına daha fazla vurgu yapmayı amaçlıyor.

2 ay önce Güncel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son açıklamalarına yanıt verdi. Erdoğan'ın "normalleşme çabası muhalefeti normalleştirme çabasıdır" sözlerine karşılık Özel, bu ifadenin normal olmadığını ve kendisinin normalleşme sürecinde ihtiyaç duyulan taraf olduğunu belirtti.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İktidar-ana muhalefet ittifakı olmaz" dedi. Erdoğan, ayrıca "15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı sapasağlam ayakta" dedi.

2 ay önce Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bugün yapılan AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tunç, milletvekillerinin değerlendirmeleri tamamladıktan sonra 9. Yargı Paketi'nin teklife dönüşeceğini belirtti.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin bekasının teminatı olduğunu belirterek "Yol arkadaşımız MHP ile omuz omuza yürüyoruz. Cumhur İttifakı sapasağlam ayaktadır, birdir bütündür sarsılmadan ayakta kalacaktır." dedi.

2 ay önce Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bugün yapılan AK Parti grup toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Işıkhan, asgari ücret konusunda önemli bir açıklama yaparak, mevcut durumda asgari ücrette bir artış olmayacağını duyurdu.

2 ay önce Güncel

Altının ons fiyatı, dolar endeksindeki yükseliş ve ABD tahvil faizlerindeki artışın etkisiyle yaklaşık iki haftanın en düşük seviyelerinde işlem görüyor. Gram altın fiyatı ise, ons altındaki düşüşe rağmen dolar/TL kurundaki yükselişle yatay seyrediyor.

2 ay önce Güncel

BDDK'nın haftalık verilerine göre, Türk Lirası mevduatları 14 Haziran haftasında rekor kırarak toplam mevduatın yüzde 62,9'unu oluşturdu.