CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son açıklamalarına yanıt verdi. Erdoğan'ın "normalleşme çabası muhalefeti normalleştirme çabasıdır" sözlerine karşılık Özel, bu ifadenin normal olmadığını ve kendisinin normalleşme sürecinde ihtiyaç duyulan taraf olduğunu belirtti.

Bursa'da ev sahibinden dehşete düşüren işkence! Kiracısına kadın iç çamaşırları giydirip... Bursa'da ev sahibinden dehşete düşüren işkence! Kiracısına kadın iç çamaşırları giydirip...

Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "Bizim siyasette yumuşama normalleşme çabamız aslında muhalefeti normalleştirme çabasıdır" açıklamasına şöyle cevap verdi:

-Normal bir açıklama olmamış. Bu açıklamanın da normalleşmeye ihtiyacı var. El sıkışmak için tek el yetmez, iki el gerekir.

Özel, siyasi ittifakların diyalog ve müzakere üzerine kurulması gerektiğini, ancak iktidar ile muhalefet arasında bir siyasi ittifakın mümkün olmadığını vurguladı. Ayrıca, asgari ücrete yapılmayan zam kararını eleştirerek, bu konuda mücadele edeceklerini söyledi.