• DOLAR 33,91 %-0.23
  • EURO 37,63 %0.43
  • ALTIN 2.785,09 %1.47
  • BİST100 9.521 %1.08
  • BITCOIN 58.205 %1.23
  • ETHERIUM 2.342 %0.52
25°
2 ay önce Güncel

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Gaziantep-Kahramanmaraş arasındaki bölümünde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Nurdağı ilçesinin Şatırhöyük Mahallesi mevkisinde 2 tır ve 2 otomobilin karıştığı kazada, 3 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi, 1 kişi ise yaralandı.

2 ay önce Güncel

Son yıllarda Türkiye'de ev sahipliği oranı yüzde 61'den yüzde 55'e düşerken, kiralık konut ihtiyacı yüzde 27'ye çıktı. Bu durum, kira bedellerindeki artışı tetikliyor. Türkiye Gazetesi'nden Önder Çelik'in haberine göre, enflasyonun yükselmesiyle birlikte konut kredisi kullanımı azaldı. Bir dönem yüzde 50'lerin üzerinde olan 'kredi kullanarak konut edinme' oranı, son dönemde yüzde 10'lara kadar indi. Bu da ev sahipliği-kiracı dengesini sarstı ve kiraların artmasına yol açtı.

2 ay önce Güncel

Meclis'e sevk edilen yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu kapsamında, Milli Eğitim Akademisi'nde eğitim alacak öğretmenler için aylık ücretler belirlendi.

2 ay önce Güncel

A Milli Takım, EURO 2024'te tur biletini almak için sahaya çıkıyor. F Grubu'ndaki son maçında Çekya ile karşılaşacak Ay Yıldızlılar, son 16 takım arasına kalmayı hedefliyor. İşte ayrıntılar ve ilk 11'ler...

2 ay önce Güncel

İzmir'de 1 Temmuz'dan itibaren İzmir Ticaret Odası (İZTO) üyesi fırınlarda 200 gram ekmek 10 TL'den satılmaya başlanacak. İZTO Meclisi, haziran ayı olağan toplantısında İzmir'de ekmeğe zam kararı aldı.

2 ay önce Güncel

Kocaeli'de Çayırova Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç, aracına bindiği sırada silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Katil zanlısı kaçtı, şüpheli ve yardımcısı İstanbul'un Dudullu ilçesinde yakalandı.

2 ay önce Güncel

Ak Parti, öğretmenlik meslek kanunu teklifini bugün saat 15:30'da TBMM'ye sundu. Yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu taslağında öğretmenlere yönelik şiddete karşı ağır yaptırımlar uygulanacak.

2 ay önce Güncel

Antalya Zeytinköy'de uyuşturucu etkisinde olan bir şahıs, trafiği birbirine kattı. Sosyal medyada "zombi" olarak paylaşılan şahsın, flakka adlı uyuşturucu maddenin etkisi altında olabileceği iddia edildi. Antalya’nın Zeytinköy semtinde yaşanan olayda, kimliği belirsiz bir kişi trafikte büyük bir kargaşaya neden oldu.

2 ay önce Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, gündüz kuşağı programlarının etik değerlerden saptığını belirterek, "Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın; adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işi. TV'lerdeki o tür yayınları kabul etmiyorum" demişti. Bakan Yerlikaya'nın bu eleştirisine sinirlenen Müge Anlı, "Taş altında kalırım ama laf altında kalmam" diyerek zehir zemberek sözler sarf etti.

2 ay önce Güncel

Vergide uzlaşma mekanizmasını fiilen ortadan kaldıran karardan geri dönüldü. Gelen tepkiler ve Bakanlıkla temaslar sonucu uzlaşma müessesesinin eskiden olduğu gibi uygulanması kararı alındı.