• DOLAR 33,99 %0.01
  • EURO 37,57 %0.24
  • ALTIN 2.751,67 %0.26
  • BİST100 9.420 %0.00
  • BITCOIN 58.250 %3.65
  • ETHERIUM 2.365 %1.67
22°
2 ay önce Güncel

Bilfen Okulları, LGS 2024 sınavında büyük bir başarıya imza atarak 36 Türkiye birincisi çıkardı. Her yıl eğitimdeki başarı grafiğini daha da yükselten Bilfen Okulları, bu yıl da öğrencilerinin üstün performansıyla adından söz ettirdi.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararı ile Türkiye genelinde 19 fakülte, yüksekokul ve enstitü kapatıldı. Bunun yanı sıra, 14 yeni fakülte, yüksekokul ve enstitü kuruldu ve iki fakültenin adı değiştirildi.

2 ay önce Güncel

Memur-Sen Genel Merkezi, 24 Haziran 2024 tarihinde kamudanhaber sitemizde Yıldırım Demirci'nin kaleme aldığı ''Memur-Sen 'Paraf'ladı: Ali Yalçın'ın Oğlu Kurucularından... Kardeş, Yenge, Özel Kalem… Hiç kimse dışarıda bırakılmamış…'' başlıklı habere ilişkin kamudanhaber sitemize açıklamada bulundu.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Suriye ile normalleşme sürecine ilişkin gelen bir soruya, “Türkiye ile Suriye arasında yeniden diplomatik ilişkiler kurulmaması için hiçbir sebep yok.” yanıtını verdi.

2 ay önce Güncel

Yeni açılacak tüm eğitim kurumlarına adlar MEB tarafından belirlenecek.

2 ay önce Güncel

Adana’da yaşanan korkunç olayda bir kadının öldüğü, üç kişinin yaralandığı ortaya çıktı. Olayın faili olarak tespit edilen uzman çavuş, eşini, bacanağını ve yoldan geçen iki kişiyi vurduktan sonra polisle çatışmaya girdi. Yaralı halde kaçan uzman çavuş her yerde aranıyor.

2 ay önce Güncel

Yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu (ÖMK) ile sadece öğretmen atamaları değil, müdür ve müdür yardımcılığı süreçlerinde de önemli değişiklikler yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan bu düzenlemelerle birlikte, müdür ve müdür yardımcısı olmak isteyenler için yeni sınırlamalar getirildi.

2 ay önce Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), eğitim kurumlarının adlarının verilmesine ilişkin önemli bir düzenlemeye gitti. "Milli Eğitim Bakanlığı Kurum Açma, Kapatma ve Ad Verme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlandı.

2 ay önce Güncel

Hizbullah ile sıcak çatışma halinde olan İsrail ordusu, günlerdir Lübnan sınırına yaptığı askeri sevkiyatla konuşuluyordu. İsrail'in Lübnan tehdidine Hizbullah'tan yanıt geldi. Öte yandan Batılı ülkelerden bölge için kırmızı alarm verildi.

2 ay önce Güncel

EPDK, elektriğe yüzde 38 oranında zam geldiğini açıkladı. Zamlı tarife 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak.