• DOLAR 34,03 %0.06
  • EURO 37,60 %0.29
  • ALTIN 2.747,03 %0.09
  • BİST100 9.420 %-2.12
  • BITCOIN 57.028 %-0.57
  • ETHERIUM 2.339 %-1.73
24°
2 ay önce Güncel

Aynı kişinin birden fazla yerden destek alması mümkün olmayacak. Üç çocuklu hanelere vergi indirimi ve uygun kredi düzenlemesi geliyor. İşte merak edilen detaylar..

2 ay önce Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AJet arasında sağlanan anlaşma ile tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, malul ve malul yakınları iç hat ile KKTC seferlerinde yüzde 50, dış hatta yüzde 20, engelliler ise iç hat ve KKTC uçuşlarında yüzde 20, dış hatta yüzde 25 indirim uygulanabilecek.

2 ay önce Güncel

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında paylaşılan karara göre; 4 ilin Cumhuriyet Başsavcısı değişti. Yeni atamaların ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç paylaşımda bulundu. İşte detaylar..

2 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın eşyalarını toplayıp makamından ayrıldığı iddiası, gözleri Resmi Gazete'ye çevirdi. Öte yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Koca'ya söylediği son sözler de ortaya çıktı.

2 ay önce Güncel

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın basın danışmanı Volkan Gültekin, bugün yayınladığı veda mesajıyla görevinden ayrıldığını duyurdu. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Mansur Yavaş’ın yaklaşık 15 yıldır danışmanlığını yapan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Gültekin, görevinden istifa etti.

2 ay önce Güncel

Haziran ayı ek ders ödemelerinde detaylar netleşti. Kimler ek ders ödemesi alacak? Kimlere ödeme yapılmayacak? İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a istifasını sunduğu iddialarının yankıları devam ediyor. Cuma namazı çıkışı bu konudaki sorulara muhatap olan Bakan Koca, "Hayırlı olur inşallah" demekle yetindi. Bu açıklama, istifa iddialarını daha da kuvvetlendirdi.

2 ay önce Güncel

Benzin ve motorine 13 kuruş zam geldi. Fiyat artışı bu gece yarısından itibaren (29 Haziran 2024) pompaya yansıyacak.

2 ay önce Güncel

Yunan Adaları'nda son zamanlarda yaşanan peş peşe ölümler endişe yaratıyor. Spetses Adası Limanı'nda bir İngiliz turist ölü olarak bulundu. İşte detaylar...

2 ay önce Güncel

Yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu (ÖMK) ile öğretmenlik mesleğinin disiplin hükümleri yeniden düzenlendi. Meclise sunulan kanun teklifinin detayları arasında, öğretmenlerin eylemlerini sınırlandıran ve disiplin altına alan maddeler dikkat çekiyor. Özellikle, öğrencilerin ders başarısının değerlendirilmesinde taraflı davranan öğretmenlere uygulanacak cezalar öne çıkıyor.