Yunan Adaları'nda son zamanlarda yaşanan peş peşe ölümler endişe yaratıyor. Spetses Adası Limanı'nda bir İngiliz turist ölü olarak bulundu. İşte detaylar...

İngiliz turistin cesedinin bulunmasıyla polis ve sahil güvenlik ekipleri alarma geçti. İlk belirlemelere göre, turistin başından yaralandığı öğrenildi. Cenaze, otopsi için Pire'ye gönderildi. İngiliz turistin adada devam eden yelken yarışmalarına katıldığı belirtildi.

Yunan Adaları'nda Peş Peşe Ölümler

Öte yandan, Yunan Adaları'nda şimdiye kadar 3 turistin cesedine ulaşıldı, 2 turisti ise arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. İlk olarak, Simi Adası'nda yürüyüşe çıkan ünlü diyetisyen Michael Mosley kayıplara karıştı, 3 gün sonra cansız bedeni bulundu.

Mosley'in ardından, Samos Adası'nda kaybolan 74 yaşındaki Hollandalı turist ile Amargos Adası’nda kaybolan ABD’li emekli polis memuru da pazar günü ölü bulundu. Girit Adası’na bağlı Hanya Kenti’ne bağlı Sougia ile Agia Roumeli arasındaki dağlarda yürüyüşe çıkan ve kaybolan Alman turist de ölü olarak bulundu.

Uzman erbaş temini başvurularında son gün! Uzman erbaş temini başvurularında son gün!

İki Fransız Turist Yunan Adaları'nda Kayıp

Ege’nin ortasındaki Skinos Adası’na tatile gelen ve iki ayrı otelde kalan Fransız uyruklu 73 ve 64 yaşlarındaki iki kadının 5 gün önce yürüyüşe çıktıktan sonra bir daha otellerine dönmemeleri üzerine adada arama kurtarma çalışmalarının başladığı, çalışmaların denizden ve karadan devam ettiği belirtildi.