İzmir'in Torbalı ilçesinde, bir binanın zemin katında meydana gelen patlama, ortalığı savaş alanına çevirdi. Doğalgaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada, ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.

'Suriyelilere vergi muafiyeti var' iddiasına Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama 'Suriyelilere vergi muafiyeti var' iddiasına Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama

Olay, Torbalı ilçesindeki Barış Manço Caddesi'nde, saat 15.00 sıralarında gerçekleşti. Bir binanın zemin katında bulunan unlu mamuller dükkanında meydana gelen patlama, çevrede büyük paniğe neden oldu. Patlama sonucunda, ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti.

Doğalgaz kaynaklı olduğu belirtilen patlamada, çok sayıda kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Olay yerinden gelen ilk görüntülerde, patlamanın etkisiyle çevredeki iş yerleri ve binalarda büyük hasar yaşandığı görüldü. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.