• DOLAR 34,00 %-0.09
  • EURO 37,49 %-0.12
  • ALTIN 2.746,64 %-0.23
  • BİST100 9.420 %-2.12
  • BITCOIN 57.549 %-0.09
  • ETHERIUM 2.357 %-1.38
25°
2 ay önce Güncel

Elazığ'ın Nimri Dağı'nda rivayete göre sadece cücelerin girip altın çıkardığı tüneller bulunuyor. Bölge halkı, bu alanın yetkililer tarafından turizme kazandırılması için çağrıda bulundu.

2 ay önce Güncel

27 ilde düzenlenen Sibergöz-47 operasyonlarında, hesaplarında 21 milyar TL işlem hacmi bulunan 97 kişi yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun detaylarını açıkladı.

2 ay önce Güncel

Yeni Öğretmenlik Meslek Kanunu düzenlemeleri kapsamında öğretmenlerin alabileceği cezalar netleşti. Bu cezaları alan öğretmenler, uzman öğretmen veya başöğretmen olma şansını tamamen kaybedecek. İşte detaylar…

2 ay önce Güncel

Kastamonu'da faaliyeti sonlandırılan Özel Tema Koleji yöneticileri ile okulda görevli olan öğretmenler arasında, arabulucu görüşmesi esnasında tartışma çıktı. Okul yöneticilerinin şiddetine maruz kalan 3 öğretmen ile bir öğretmenin nişanlısı yaralandı. İşte detaylar..

2 ay önce Güncel

Borsa İstanbul'da işlem sağlanan hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 1,15, altının gram fiyatı yüzde 0,24, dolar/TL yüzde 0,05 düşüş sergilerken, Euro/TL yüzde 0,02 oranında kazanç getirdi. Euro 35,1220 liraya çıktı.

2 ay önce Güncel

Kira fiyatlarındaki yüzde 25 zam sınırı düzenlemesi 1 Temmuz tarihinde bitiyor. Öyleyse kira fiyatlarının yeni seyri ne olacak? İşte uzman isimlerden kritik açıklamalar..

2 ay önce Güncel

Trafikte, yerli kaynaklarla üzerinde çalışılan radar cihazı devreye alındı. Tripod ya da bir araç üzerine yerleştirilen radar cihazı yapay zeka sayesinde aynı istikamette ilerleyen 4 şeritteki tüm araçların hızını kolayca tespit edebiliyor.

2 ay önce Güncel

Türkiye'de sıcaklıklar bugün itibaren güney ve batı noktalarda düşüş gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 bölge için sağanak yağış uyarısı yaptı. Sıcaklık değerlerinin bazı yerlerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normallerinde olacağı değerlendiriliyor. İşte Meteoroloji'den il il hava durumu...

2 ay önce Güncel

Moody's Sektör Uygulama Lideri Mohamed Daoud, Türkiye'nin FATF gri listesinden çıkarılmasına yönelik, "Bu gelişmenin Türkiye'nin itibarını uluslararası alanda artırması, yabancı yatırımları ve Avrupa ve ABD kurumlarıyla ilişkileri potansiyel olarak güçlendirmesi bekleniyor" şeklinde yorumladı.

2 ay önce Güncel

AK Parti'de yerel seçimler sonrası il teşkilatlarında değişim sürüyor. AK Parti'de geçem hafta 7 il başkanı değişmişti. Son iki günde de Mardin ve Şanlıurfa il başkanları istifasını istendi. İddialara göre sırada, Ankara ve İstanbul il başkanları yer alıyor.