• DOLAR 34,02 %0.00
  • EURO 37,61 %0.22
  • ALTIN 2.754,98 %0.07
  • BİST100 9.584 %-0.41
  • BITCOIN 56.899 %-0.53
  • ETHERIUM 2.325 %-1.36
29°
2 ay önce Güncel

Deprem sigortası DASK'ın yerini alacak yeni uygulama ZAS gündemde. Zorunlu Afet Sigortasının içeriği netlik kazanmaya başladı. Uzman isim, yeni uygulamanın vergiyle yakından uzaktan herhangi bir alakası yok diyerek, çalışma hakkında detayları aktardı. İşte merak edilen detaylar...

2 ay önce Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava tahmin raporunu paylaştı. Rapora göre; Sivas, Artvin, Trabzon, Erzurum, Kars, Malatya, Diyarbakır, Ordu, Tokat, Kayseri, Batman, Erzincan ve Ardahan'da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı değerlendirilfi.

2 ay önce Güncel

ABD’de Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde, Başkan Joe Biden’ın sağlık durumu hakkında tartışmalar artarak devam ediyor. 27 Haziran gecesi gerçekleştirilen ilk canlı yayın tartışmasının ardından CBS News/You Gov tarafından yapılan ankette, katılımcıların yüzde 72’si Biden’ın "başkan olarak görev yapacak zihinsel ve bilişsel sağlığa" sahip olmadığına inandığını belirtti.

2 ay önce Güncel

Konuta talebin azalması ve sıfır araç sayısının artmasıyla, konut ve otomobil piyasasında alıcılar kral oldu. Artık fiyatları satıcı değil, alıcı belirliyor. Bir evin ortalama satış süresi 100 güne, bir aracın ortalama satış süresi 35 güne çıktı. Sabah Gazetesi'nden Merve Bilkay'ın haberine göre, fahiş fiyat uygulayarak enflasyon ortamından yararlanan fırsatçılar zor günler geçiriyor.

2 ay önce Güncel

Kredi talebi ile satın alınan araçlarda kasko poliçelerini bankadan yaptırma zorunluluğu vatandaşı hayrete düşürdü. Bazı bankalar, taşıt kredisi alan kullanıcılarını, yüzde 30 daha yüksek oranla kendilerinden kasko yaptırmak için ikna etmeye çalışıyor.

2 ay önce Güncel

Konutta yüzde 25 zam sınırı bugün bitiyor. Kontrat yenilemelerde bundan sonra 12 aylık TÜFE ortalamasına göre değerlendirme yapılacak. Vatandaş şimdi 3 Temmuz tarihinde paylaşılacak olan kira artış oranını mercek altına aldı. Uzmanlar, kiracılara tahliye konusunda uyarıda bulunuyor.

2 ay önce Güncel

İYİ Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Parti kurucularından Koray Aydın ve Eski Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk'ün istifaları sonrası Çankaya İlçe Başkanı Doğukan Kozan da görevi bıraktığını açıkladı.

2 ay önce Güncel

Kayseri’de Suriyeli sığınmacı 6 yaşındaki bir kıza cinsel istismarda bulundu. Kent sokaklara döküldü.

2 ay önce Güncel

İl içinde yer değişikliği başvuruları sona erdi. Yeni düzenlemelerle birlikte yöneticilikten ayrılan öğretmenler için yeni bir tercih fırsatı sunuluyor. Bu yeni durumun hangi öğretmenleri kapsadığı ve başvuru sürecinin nasıl ilerleyeceği hakkında detaylı bilgileri yazımızda bulabilirsiniz.

2 ay önce Güncel

Merkez Bankası'nın faiz politikası sonrası bankalardaki mevduat faiz oranları rekor seviyelere ulaştı. Vatandaşlar, parasının değerini korumak veya artırmak için dolar almak ya da ev ve araba gibi yatırımlar yerine mevduat hesaplarına yöneliyor. İşte, 1.5 milyon TL için bankaların 32 günlük mevduat getirileri...