• DOLAR 34,03 %-0.01
  • EURO 37,59 %0.10
  • ALTIN 2.755,74 %0.10
  • BİST100 9.624 %-0.78
  • BITCOIN 57.355 %0.21
  • ETHERIUM 2.380 %1.15
24°
2 ay önce Güncel

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında 31 Mart yerel seçimlerindeki oy kaybının nedenlerinden birisi olarak gösterilen 'kibir' konusunun da üzerinde duruldu. Genel merkez, "Tevazu, gayret ve samimiyeti elden bırakmayın. Aşırı lüksten, aşırı gösterişten ve şatafatlı hayattan kaçının" önerilerini sundu.

2 ay önce Güncel

Resmi Gazete'de paylaşılan karar doğrultusunda yeni Sağlık Bakanı olarak görevlendirilen Kemal Memişoğlu ilk açıklamasını yaptı. Memişoğlu, "Vatanımız ve milletimiz için bu onurlu göreve beni layık gördüğü için Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum" şeklinde konuştu.

2 ay önce Güncel

Tasarruf tedbirlerine yönelik kanuni değişiklikler Meclis'in tatil sürecine geçmeden yasalaşacağı öngörülüyor. Tedbirler titiz bir şekilde kontrol edilecek, tedbirlere aykırı hareket eden kamu görevlileri için de "uyarma, kınama ve aylıktan kesme" gibi ciddi yaptırımlar geliyor.

2 ay önce Güncel

Brent petrol ve döviz kurundaki hareketler akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Otogaz grubunda fiyat değişikliğine gidildi. İşte güncel fiyat..

2 ay önce Güncel

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğünde, transit gemi sağlık görevlerini yerine getirmek üzere denizde çalışan personelden ilgili mevzuatı kapsamında gemiadamı olmak için gerekli şartları karşılayanların "gemiadamı" unvanlı daimi işçi kadrolarına atanabilmelerine yönelik değişikliğe gidildi.

2 ay önce Güncel

Meteoroloji, son hava rahmin raporunu paylaştı. Rapora göre; Kuvvetli yağış ve fırtına öngörülen 8 kent için sarı kodlu uyarı geldi. Vatandaşların meydana gelebilecek olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda çağrıda bulunuldu.

2 ay önce Güncel

2 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeye göre, Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Kararda 7 maddelik değişiklik yapıldı. İşte detaylar:

2 ay önce Güncel

Kaymakamlar kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki görevden alındı.

2 ay önce Güncel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, "Üstlendiğim kutlu görevi sağlık sorunlarım sebebiyle kendi dileğimle bırakmak istediğimi Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettim" açıklamasını yaptı.