Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmeler ışığında, yurdun kuzey ve doğu noktalarının parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Ordu civarlarının yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık olacağı analiz edildi.

Polat Çiftine Yönelik İddianame: 31 Şirkete Ait Mal Varlığının Kamuya Geçirilmesi Talep Edildi Polat Çiftine Yönelik İddianame: 31 Şirkete Ait Mal Varlığının Kamuya Geçirilmesi Talep Edildi

8 İL İÇİN SARI KOD ALARMI

Söz konusu yağışların Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Ordu, Giresun çevreleri ile Trabzon ve Rize'nin iç noktalarında yerel olmak üzere kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklığının batı bölgelerinde mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde, diğer yerlerde normalleri civarında olacağı öngörülüyor. Rüzgarın ise özellikle kuzeyli taraflardan hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.