• DOLAR 34,04 %0.18
  • EURO 37,65 %-0.07
  • ALTIN 2.726,27 %-0.08
  • BİST100 9.760 %-0.11
  • BITCOIN 55.350 %1.56
  • ETHERIUM 2.324 %1.26
24°
2 ay önce Gündem

Şekerbank, Elazığ, Niğde, Ankara, Adana, İzmir ve Hatay illerinde yeni personel arayışında!

2 ay önce Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 çeyrek final mücadelesi için Almanya'nın başkenti Berlin'e gitmek üzere hareket etti.

2 ay önce Güncel

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kamu Mali Yönetimi ve Dönüşüm Genel Müdürlüğü, mali ve sosyal haklara ilişkin yeni bir genelgeyi kamuoyuna duyurdu.

2 ay önce Güncel

Diyarbakır'da Çınar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Halim Güler silahlı saldırıya uğradı. Güler, saldırıyı yara almadan atlattı. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

2 ay önce Güncel

Jandarma Genel Komutanlığı, 323 astsubay alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 5 Temmuz ile 25 Temmuz arasında yapılacak. İşte başvuru şartları ve detaylar...

2 ay önce Güncel

Mesleki çalışmaların sona ermesinin ardından öğretmenler yaz tatiline çıktı. Ancak yeni eğitim öğretim yılına hazırlık için yapılacak denetimlerden sorumlu müfettişler, öğretmenlerin evraklarını incelemeye devam edecek.

2 ay önce Güncel

Suriye'nin El Bab şehrinde Türk bayrağına saldırıda bulunan Ahmed Nana, MİT'in çalışması sonucu yakalandı ve tüm kalbiyle özür diledi. Nana, "Bu bayrak, Türkiye ve özgür Suriye halkının ortak mücadelesinin sembolüdür," dedi.

2 ay önce Güncel

Edirne'de ATM'lerin kameralarını sprey boya ile kapatıp para çalmaya çalışan Murat U. (44), otogarda yakalanarak gözaltına alındı. Güvenlik kameraları, hırsızın kaçış anını anbean kaydetti.

2 ay önce Güncel

Ticaret Bakanlığı'nın kararıyla, Ankara ve İstanbul'daki berber, kuaför ve güzellik salonları pazar günleri kapalı olacak. Yeni uygulama, hem esnafa dinlenme fırsatı tanıyacak hem de haksız rekabeti önleyecek.

2 ay önce Güncel

Kağıthane'de E-5 Karayolu'nda 18 yaşındaki genç kız, istinat duvarının üstünden koşarak aşağıya atladı. Ağır yaralanan genç kızın hayati tehlikesi sürüyor.